Νίκος Κουρής: «Δεν ξεπερνιέται η κατάθλιψη, καθημερινά παλεύω με αυτή» ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν ήθελα από μικρός να γίνω ηθοποιός, προέκυψε στην πορεία».

Ο Νίκος Κουρής μίλησε στον Νίκο Γεωργιάδη και στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην κατάθλιψη, αλλά και στη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη πριν χρόνια στην σειρά «4».

«Η κατάθλιψη νομίζω ότι είναι κάτι, πως είναι ο αλκοολικός που είναι πάντα αλκοολικός… νομίζω σε περιμένει στην γωνία. Νομίζω ότι και τώρα καθημερινά παλεύω με αυτό. Δεν είναι κάτι που πέρασε και πάει. Είναι κάτι που το αναγνωρίζεις, ξέρεις ότι υπάρχει, το πολεμάς και ζεις μαζί του. Δεν υπάρχει κάτι να ξεπεράσεις. Δεν ξεπερνιέται αυτό.

Εγώ άρχισα να ασχολούμαι λίγο πιο σοβαρά με τον εαυτό μου και άρχισα να μην τον παίρνω τόσο σοβαρά. Άρχισα να ξενερώνω τον εαυτό μου για πολλά πράγματα. Ήταν ένα πράγμα που το δούλευα μόνος μου και προσπαθούσα με τους άλλους ανθρώπους να είμαι πιο επικοινωνιακός και να παίρνω τη χαρά από τη δουλειά μου και από τους γύρω μου χωρίς να δίνω τόση σημασία.»

Ανάμεσα σε άλλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην τηλεόραση, αλλά και τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Δεν είχα αντιμετωπίσει καθόλου ενοχικά τη συνεργασία μου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο Χριστόφορος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμούσα πολύ και όσο δούλευα μαζί του τον εκτίμησα περισσότερο. Δεν μπορεί κανείς να πει κάτι κακό για αυτόν. Τον ευγνωμονώ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Έχει κριθεί πολύ γιατί όποιος έχει τέτοια απήχηση, δεν μπορείς παρά να τον χτυπάς.»

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης