Παραίτηση της ΕΠΟ ζητάει ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ θυμίζει τι είχε γίνει πέρυσι με τον Ίβιτς στην Λεωφόρο

Θέση για την επιστροφή των τριών βαθμών στον ΠΑΟΚ πήρε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σε αυτή οι «πράσινοι» θυμίζουν τις εξοντωτικές ποινές που δέχθηκαν πέρυσι στο ανάλογο περιστατικό με τον Βλάνταν Ίβιτς, τονίζουν οτι πλέον δεν λειτουργεί κράτος δικαίου και ζητούν την παραίτηση της διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η απόφαση του δευτεροβάθμιου  οργάνου καταλυει καθε έννοια δικαίου, ειναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχειρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Να υπενθυμίσουμε ότι περισυ σε περίπου όμοιο περιστατικό  οι συνέπειές της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs  και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθεντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα  περισσότερο  οικονομικά την εταιρεία.

Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη  ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα.

Με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους όλοι αυτοί οι "παράγοντες” δημιουργούν συνθήκες  απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης