Τα ζώδια σήμερα 10 Μαρτίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και με προσοχή στην… σκληρότητα στον Έρωτα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω Τετραγωνίζει την Αφροδίτη σήμερα και κάποια λόγια ή και συγκυρίες στον Έρωτα, μας στεναχωρούν και μας πληγώνουν, ιδίως αν είμαστε Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!


Κριός
Γενικά
Μην έχεις την αυταπάτη, Κριέ μου, ότι το πλήθος των ανθρώπων που έχεις συγκεντρώσει γύρω σου, σου εξασφαλίζει στήριξη ή πως απομακρύνει τον κίνδυνο. Όλοι είναι φαινομενικά πρόθυμοι, στον κίνδυνο όμως ο καθένας θα στηρίξει τον εαυτό του. Μην καλλιεργείς, λοιπόν, ψευδαισθήσεις. Ενδυνάμωσε το χαρακτήρα σου και φτιάξε το δικό σου περιβάλλον προστασίας. Έχεις άπειρες ικανότητες για να το κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, πρόσεχε τη συμπεριφορά σου, διότι οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το ταίρι σου. Σε σένα που δεν έχεις ταίρι, σύντομα θα προκύψει η ευκαιρία να βρεις αυτό που εδώ και καιρό ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα κινηθούν αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Ορισμένα σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα μείνουν προς το παρόν σε στασιμότητα. Κινήσου πάντως στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως θέλεις.

Ταύρος
Γενικά
Φρόντισε, Ταύρε μου, να απομονώσεις την ελαφρώς εγωιστική πλευρά του χαρακτήρα σου, που κάποιες φορές σε εμποδίζει να αναπτύξεις και να αναδείξεις την πνευματική σου διάσταση. Αυτό θα σε φέρει πιο κοντά στους ανθρώπους και θα ισορροπήσει την ανάγκη σου για επικοινωνία και αναγνώριση, πάνω σε σωστή και ποιοτική βάση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις αρκετή πίεση, Ταύρε, από άλλους τομείς. Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ερωτικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Ταύρε μου, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις, που σε θέτουν εκτός προγράμματος. Μη συνεχίζεις, λοιπόν, με την ίδια τακτική.


Δίδυμος
Γενικά
Σήμερα, Δίδυμέ μου, φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά. Κάποιες καταστάσεις και ορισμένοι άνθρωποι με τις πράξεις τους, έχουν εναποθέσει δηλητήριο στην ψυχή σου και έχουν μπλοκάρει τα συναισθήματά σου. Αυτό μπόρεσαν να το κάνουν, επειδή κατάλαβαν την συναισθηματική σου δέσμευση απέναντί τους και το εκμεταλλεύτηκαν. Αποστασιοποιήσου. Η λαμπερή ομορφιά της ψυχής σου δεν μπορεί να καταστραφεί από την ανάξια συμπεριφορά κάποιων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν τη δεις με περισσότερο ενδιαφέρον και δεν ξοδεύεις τόσο πολύ χρόνο σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου, Δίδυμε. Φρόντισε με πολλή ηρεμία να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Καλό είναι σήμερα να μην κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Στα έξοδα που μπορεί να προκύψουν, να κινηθείς με σύνεση.


Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα έχεις δύο μεγάλες ικανότητες, τη μεγάλη αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά. Έχεις γεννηθεί με τον αέρα του ηγέτη και απλά περιμένεις τη στιγμή της ανάδειξης. Θυμήσου μόνο να ακούς τους άλλους και θα διδαχθείς πράγματα που θα σου φανούν χρήσιμα στην πορεία σου προς την κορυφή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου, Καρκίνε. Πρέπει μόνο να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σας, διαφορετικά θα έχεις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα εξελιχθούν σήμερα πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες στο πρόγραμμά σου, ώστε να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα η σημερινή. Απόφυγε, λοιπόν, τις περιττές δαπάνες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.


Λέων
Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα σε χαρακτηρίζει μεγάλη κοινωνικότητα, ενώ κι η ευκολία σου να επικοινωνείς θα είναι εξαιρετική. Έχεις ποιότητα χαρακτήρα, μαζί με ανωτερότητα στις σκέψεις και στις πράξεις σου, και αυτοί είναι οι λόγοι που σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Πολλοί αναγνωρίζουν τα καλά σου στοιχεία και θα ήθελαν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου, Λέων, θα είναι ποιοτική. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να αποδειχθούν τελικά σωστές, αλλά σίγουρα χρειάζονται σκέψη. Στα οικονομικά σου, σήμερα παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτεί, αφού θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.


Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018: Σε ποια ζώδια χτυπάει την πόρτα ο έρωτας

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις μεγάλη μαχητικότητα και θα υπερασπίζεσαι τα κεκτημένα σου με όλη σου τη δύναμη. Στον αγώνα σου για προσωπική ανάδειξη σε διακατέχει το θάρρος και η υπομονή. Ανταγωνίζεσαι τους άλλους με τιμιότητα και δικαιοσύνη, γι’ αυτό και η εύνοια της τύχης σε ακολουθεί σε κάθε σου προσπάθεια. Με τον χαρακτήρα που έχεις, κάθε δράση σου θα στέφεται από επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, Παρθένε μου, και να μην εκνευριστείς με κάποιες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Παρθένε, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.


Ζυγός
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα επιλέξεις για τον εαυτό σου την εικόνα του γελαστού, θετικού ανθρώπου, που η επαφή μαζί του έχει μόνο θετικά αποτελέσματα στην ψυχολογία των άλλων. Δεν απογοητεύεσαι εύκολα και πιστεύεις ότι η θετική σκέψη βοηθάει στη σωστή αντιμετώπιση των θεμάτων, που σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, φρόντισε να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, οδηγώντας το ταίρι σου στο να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσετε κεφάτα και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ μου, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, σήμερα δε θα τα πας άσχημα, ενώ έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες, που υπήρχαν στο παρελθόν.


Σκορπιός
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, το πάθος και η ένταση θα αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της προσωπικότητάς σου. Τα δυνατά συναισθήματα κυριαρχούν και ρυθμίζουν τις ολοήμερες αντιδράσεις σου. Πρέπει μόνο να ελέγξεις κάπως τον αυθορμητισμό σου και την εντονότατη συμπεριφορά σου, για να πετύχεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Σκορπιέ, περνώντας ρομαντικά και ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, η καθημερινότητά σου έχει γίνει δύσκολη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και να διορθώσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.


Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, θα αναζητάς επίμονα τη σταθερότητα των καταστάσεων στη ζωή σου. Οι ξαφνικές ανατροπές σου προκαλούν σύγχυση και σε κάνουν να αντιδράς κάποιες φορές αψυχολόγητα. Έχεις θάψει βαθειά μέσα σου τον αυθορμητισμό και ακολουθείς μια τυπική, σχεδόν άκαμπτη συμπεριφορά. Να ξέρεις πάντως, ότι έχεις τα εφόδια και τη δυναμική να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε απρόσμενο έρθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Τοξότη, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια πράγματα και εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν προβλήματα σήμερα στη δουλειά σου, Τοξότη, που πρέπει να αντιμετωπίσεις δυναμικά. Οι δυσκολίες στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι, αφού θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Αιγόκερως
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θα έχεις την τάση να θεωρείς τις επιφανειακές γνωριμίες ως φιλίες και να ελπίζεις στην υποστήριξή τους. Πέφτεις, λοιπόν, από τα σύννεφα όταν αυτό δε συμβαίνει. Η καλοσυνάτη πλευρά σου, που σε οδηγεί στο να έχεις θετική γνώμη για όλους, σε κάνει να παραπλανιέσαι και να πληγώνεσαι. Όταν νιώθεις ότι χρειάζεσαι στήριξη, να τη ζητάς από έμπιστα άτομα και κοντινούς φίλους, που πάντα θα είναι ειλικρινώς πρόθυμοι να σε στηρίξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερέ μου, σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς από καταστάσεις που δεν έχουν ουσία, διαφορετικά θα έχεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερέ μου, κινούνται αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που υπάρχουν και σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει πάντως μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.


Υδροχόος
Γενικά
Οι ανασφάλειες που σε κατακλύζουν, Υδροχόε, σε κάνουν να νιώθεις ότι πνίγεσαι σε πολύ βαθειά νερά. Τα εφόδια και οι ικανότητές σου δε δικαιολογούν αυτή σου την ψυχολογία. Προσπάθησε να δεις την πραγματικότητα, γίνε λιγότερο συναισθηματικός και περισσότερο υλιστής άνθρωπος, και τότε μόνο θα βρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι, για να καταπολεμήσεις την ανασφάλεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στη σχέση σου, Υδροχόε, να συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσετε καταστάσεις που φαίνεται να σε στεναχωρούν και να σε απομακρύνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Υδροχόε, μπορείς να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό από πριν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο.

Ιχθύς
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, η αύρα σου θα είναι ιδιαίτερα θετική και θα προκαλεί στους γύρω σου γαλήνη και θετικά συναισθήματα για το πρόσωπό σου. Έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου και έχεις πετύχει να έχεις μεγάλο βαθμό αυτογνωσίας και επιβολής στην αρνητική πλευρά του. Σε διακρίνει ειλικρίνεια και ηρεμία, και δεν αφήνεις την ψυχή σου να επηρεαστεί από τα άσχημα που συμβαίνουν γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, θα περάσεις πολύ καλά σήμερα. Απόφυγε μόνο να αναπτυχθείς λεπτομερώς σε συζητήσεις για θέματα, που έχουν περάσει και έχουν πια ξεχαστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα κινηθούν αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, καθώς είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης