Αμοιβή σε όποιον διαθέτει αξιόπιστες πληροφορίες για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη δίνει η οικογένεια της άτυχης μητέρας

Αμοιβή σε όποιον διαθέτει αξιόπιστες πληροφορίες για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη προτίθεται να δώσει η οικογένεια της άτυχης μητέρας, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Εξήντα ημέρες, η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη ψάχνει να βρει τους δολοφόνους, τη στιγμή που η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος για την εξέλιξη των ερευνών. Εξήντα ημέρες δεν έχουν καμία απολύτως απάντηση πως τελικά πέθανε η άτυχη μητέρα.

Οι δικοί της άνθρωποι πιστεύουν ότι ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί όλοι οι μάρτυρες, οι οποίοι είδαν την 44χρονη λίγο πριν πεθάνει.

Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα υποστηρίζουν στο STAR. «Δεν αποκλείουμε να δώσουμε ακόμα και αμοιβή για αξιόπιστες πληροφορίες» λέει ο αδελφός της Ειρήνης, Γιώργος Λαγούδης.

Με επιστολή του επιμένει ότι δολοφονήθηκε, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ας το ακούσουν εκ νέου όποιοι από τις πρώτες κιόλας στιγμές από τις πρώτες κιόλας ώρες μίλησαν για αυτοχειρία, χωρίς να έχει βγει ούτε ένα, μα ούτε ένα επίσημο στοιχείο».

«Δεν ήταν μόνη της την ώρα της φωτιάς»

Επίσημο πόρισμα από την αστυνομία για το μυστήριο του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη δεν υπάρχει. Η υπόθεση στο Αγρίνιο παραμένει ανοιχτή για τις αρχές που ερευνούν, αν την ώρα της φωτιάς υπήρχαν και άλλα άτομα.

Ο εισαγγελέας Αγρινίου έχοντας στα χέρια του πλέον την έκθεση αυτοψίας του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας δεν αποκλείεται να ζητήσει να γίνει νέα αυτοψία στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.

Διαβάστε επίσης