Ξέσπασε κόντρα Γεννηματά-Θεοδωράκη για το ραντεβού με τον Τσίπρα

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη με αφορμή το ραντεβού που θα έχει τη Δευτέρα ο επικεφαλής του Ποταμιού με τον Πρωθυπουργό.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σταύρο Θεοδωράκη μετά την πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού για τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Ο Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για την πρόταση νόμου που κατέθεσε ο κ. Θεοδωράκης. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στη συνέχεια οι δυο άνδρες συμφώνησαν να συναντηθούν τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί αναλυτικά το περιεχόμενο της πρότασης.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Φώφης Γεννηματά η οποία, μέσω Twitter, επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό, αφήνοντας παράλληλα σαφείς αιχμές για τον επικεφαλής του Ποταμιού.

«Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι» αναφέρει στην ανάρτησή της η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, στέλνοντας σαφές μήνυμα.

Δείτε την ανάρτηση της κα. Γεννηματά:

Μέσω Twitter ήρθε και η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

"Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων" έγραψε ο κ. Θεοδωράκης.

Διαβάστε επίσης