Πατρινός κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του - Αθωώθηκε στο δικαστήριο μετά από 7 χρόνια- Δεν την έχει δει από το 2011

απίστευτο περιστατικό

Πανηγυρικά αθώος και μάλιστα με ψήφους 7-0 κηρύχθηκε πασίγνωστος επιχειρηματίας ο οποίος είχε καταγγελθεί από την ίδια την εν διαστάσει σύζυγό του για ασέλγεια σε βάρος της τότε (το 2011) 3,5 ετών μεγαλύτερης κόρης τους.

Η κατηγορία ήταν ιδιαίτερα βαριά αφού ο Πατρινός επιχειρηματίας έφερε την «στάμπα» όλα αυτά τα χρόνια στον κοινωνικό του περίγυρο πως… είχε ασελγήσει στο ίδιο του το παιδί! Ο ίδιος ισχυριζόταν και μάλιστα «διερρήγνυε τα ιμάτιά του» πως όλα αυτά τα είχε μεθοδεύσει και κατασκευάσει η ίδια του η σύζυγος, σε μία προσπάθειά της να τον «τιμωρήσει» επειδή είχε φύγει από την συζυγική στέγη και φυσικά να του στερήσει την επικοινωνία με τα παιδιά! Κάτι το οποίο πέτυχε, αφού ο άνθρωπος έχει να δει τις κόρες του… πέντε χρόνια! Τότε το Δικαστήριο με προσωρινή διαταγή είχε αποφασίσει να του απαγορεύσει να πλησιάσει καν τα παιδιά του, λόγω της βαριάς κατηγορίας που είχε.  Είναι προφανές ότι μετά από τόσα χρόνια, η μεγάλη του κόρη (σήμερα κοντά στα 9) ελάχιστα θα τον θυμάται, ενώ η μικρή… ούτε καν θα τον γνωρίζει!

Κι όμως αυτός ο πατέρας απεδείχθη πως δεν είχε κάνει το παραμικρό! Είναι χαρακτηριστικό πως και η Εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική. Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πύργου παρουσιάστηκαν τα εξής στοιχεία: 

Έκθεση ψυχιάτρου από τον οποίον εξετάστηκε ο κατηγορούμενος και η οποία τον έκρινε απόλυτα φυσιολογικό άνθρωπο χωρίς την παραμικρή ένδειξη «ανωμαλίας» πόσο μάλλον παιδεραστίας σε βάρος του ιδίου του παιδιού του.  Έκθεση παιδοψυχιάτρου η οποία αποδείκνυε πως το παιδί δεν είχε υποστεί την παραμικρή κακοποίηση.  Έκθεση ιατροδικαστή η οποία αποδείκνυε πως το κοριτσάκι δεν είχε «αγγιχθεί» από κανέναν. 

Η πλευρά της εν διαστάσει συζύγου επέμενε στις αρχικές καταγγελίες για παιδεραστία και ασέλγεια και κακοποίηση της κόρης τους, όμως οι ισχυρισμοί της γυναίκας απερρίφθησαν ομόφωνα ως απαράδεκτοι και αστήρικτοι.

Διαβάστε επίσης