Η Αστυνομία σκέφτεται την αναβολή του Άρης – ΠΑΟΚ

Η ταυτόχρονη παρουσία τους σε μικρή απόσταση βάζει σε δεύτερες σκέψεις τις Αρχές

Μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και την εξάλειψη της ποινής των δύο αγωνιστικών τιμωρίας του Άρη, το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα γίνει στο Παλέ με την παρουσία των φίλων του Άρη. Μόνο όμως που για το μεσημέρι της ίδιας ημέρας έχει προγραμματιστεί και το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πλατεία Αριστοτέλους. Η ώρα συνάντησης των οπαδών του «δικεφάλου» είναι για τις 14:00.

Δεδομένου του ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σκοπεύουν να κάνουν πορεία μέχρι το γήπεδο της Τούμπας, στις τάξεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης σκέφτονται να ζητήσουν την αναβολή του ντέρμπι του μπάσκετ.

Βέβαια, το μεσημέρι της Πέμπτης (09/03), στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό μέγαρο παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, ΕΣΑΚΕ, Αστυνομίας και ΔΕΑΒ, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο δικαίωσης του Άρη στο ΑΣΕΑΔ και ανατροπής των δεδομένων.

Πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα gazzetta.gr αναφέρουν ότι στη σύσκεψη, η οποία διήρκησε τέσσερις ώρες, λήφθηκαν αποφάσεις για τα μέτρα τάξης ακόμη και στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του ντέρμπι παρουσία των φιλάθλων του Άρη. Κοινώς, λήφθηκαν υπόψη όλοι οι παράμετροι.

Φαίνεται πάντως ότι στην Αστυνομία κάνουν πλέον δεύτερες σκέψεις, τους προβληματίζει το σενάριο παρουσίας χιλιάδων οπαδών των δύο ομάδων σε πολύ μικρή απόσταση, σήμερα αναμένεται να γίνουν νέες συζητήσεις και αναλόγως θα ληφθούν αποφάσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης