Σε 6 ημέρες η Πάτρα έχασε 4 νέους - Οι δύο θύματα τροχαίων - Αύριο η κηδεία του 22χρονου Παναγιώτη - ΦΩΤΟ

Η αρχή του τραγικού απολογισμού για την κοινωνία της Πάτρας έγινε το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν ο 21χρονος Χρήστος Ν. Νταβλούρος, τραυματίστηκε θανάσιμα. H μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με βαρύ όχημα επί της οδού Αριστοτέλους, στην Περιβόλα Πατρών, με τον άτυχο νεαρό να βρίσκει ακαριαίο θάνατο μετά από πρόσκρουση σε μαντρότοιχο.

2_2.jpg

16_0.jpg

Το απόγευμα της Δευτέρας "εφθασε" στην Πάτρα το μαύρο μαντάντο για τον 33χρονο Ανδρέα Αρμακόλα, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι που διέμενε στην Θεσσαλονίκη.

qmmjbbvhdj5a9e418767817.jpg

Μια ημέρα μετά την Τρίτη, μια ακόμα δυσάρεστη είδηση "παγώνει" την τοπική κοινωνία. Ο 32χρονος Γιώργος Πανούτσος, πατέρας δυο παιδιών, "χάνει" τη μάχη με την επάρατο νόσο.

tian.jpg

Λίγες ώρες μετά τις κηδείες των δυο νεαρών ανδρών, το βράδυ της Τετάρτης η λίστα με τους θανάτους μακραίνει. Αυτή τη φορά νεκρός είναι ο 22χρονος Παναγιώτης Μπάλλας, από την Ανθούπολη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Κανελλοπούλου. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλεία Ανθούπολης.

2673505_0.jpg

fo_1.jpg

Διαβάστε επίσης