Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις σε Πάτρα, Αιτωλικό και Αρχαία Ολυμπία

χειροπέδες σε 4 άτομα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 35χρονος.

Σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρείς καταδικαστικές αποφάσεις του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 72 μηνών και χρηματική ποινή 800 ευρώ για επικίνδυνη σωματική βλάβη, ψευδή ανωμοτί  κατάθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 62χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πατρών για ναρκωτικά.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Κακοτάρι Αρχαίας Ολυμπίας, μια 55χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ουκρανίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικείου Ηλείας για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 23χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Διαβάστε επίσης