Εκτάκτως στην Ανδραβίδα Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη

Το Ισραήλ στέλνει μαχητικά αεροσκάφη F-16  στην Ανδραβίδα, για να συμμετάσχουν σε μεγάλη διασυμμαχική αεροπορική άσκηση “Ηνίοχος 2018”, αν και το Ισραήλ εφέτος δεν επρόκειτο να συμμετάσχει στην άσκηση.

Το Ισραήλ που συμμετείχε αδιάλειπτα στην άσκηση τα τελευταία χρόνια, είχε ενημερώσει ότι η ισραηλινή Αεροπορία λόγω έντασης στην Μέση Ανατολή και της υψηλής ετοιμότητας που έχει δεν θα παρευρισκόταν, φαίνεται όμως ότι άλλαξε η απόφασή τους.

Ο αριθμός των ισραηλινών F-16Ι που θα έρθουν δεν έχει προσδιοριστεί.

Tα ισραηλινά μαχητικά θα συνοδεύονται από μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 ενώ θα ανεφοδιαστούν στο σκέλος της αποστολής τους από το Ισραήλ προς την Ελλάδα, δύο φορές από αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού.
Θεωρείται ιδιαίτερη πιθανή και η παρουσία αεροσκαφών ηλεκτρονικού πολέμου.  

Θα επιχειρήσουν με τα ελληνικά μαχητικά σε αποστολές προσβολής στόχων εδάφους και αποστολές αέρος-αέρος.   

Πηγή: parapolitika.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Με εκνευρίζει που είναι λίγο της τελευταίας στιγμής»

ΕΠΟ: Αυτές είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Οι 4 λόγοι που δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις ασπρόμαυρες γάτες

Σεξ: Τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα στη μέση ηλικία

Έρευνα: Έτσι επηρεάζει το σεξ τη διάρκεια μιας σχέσης

Κρήτη: Η στιγμή της «απόβασης» μεταναστών στην παραλία Δισκού ανάμεσα σε κόσμο που έκανε μπάνιο

Καιρός: Καύσωνας και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη – Πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε καν να τον δούμε» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου που απανθρακώθηκε στο τροχαίο – “Ήταν ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα”