Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας για τρομοκρατικό χτύπημα σε ρωσικό αεροσκάφος!

Διεξαγωγή διπλών ελέγχων ασφαλείας σε ρωσικές πτήσεις στο αεροδρόμιο Λάρνακας κατόπιν λήψης μηνύματος, από τις Αρχές ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας περί αυξημένου κινδύνου για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα.  

Δημοσίευμα του "Φιλελεύθερου" αναφέρει εξάλλου πως το βράδυ της Δευτέρας 5/3/18, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για συντονισμό ενεργειών, υπό τον Αρχηγό Αστυνομίας.

Τα μέτρα είναι αυστηρότερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς η πληροφορία αφορούσε σε αεροσκάφη ρωσικών συμφερόντων που θα βρίσκονται στο διεθνή αερολιμένα «Γλαύκος Κληρίδης», ωστόσο τα μέτρα ασφαλείας επεκτείνονται και στον αερολιμένα Πάφου ως ένα βαθμό. 

Σημειώνεται πως τα αεροσκάφη φρουρούνται από την ώρα της προσγείωσης μέχρι και την αναχώρηση τους από το διεθνή αερολιμένα.

Παρ' όλα αυτά διαμηνύεται αρμοδίως ότι οι έλεγχοι θεωρούνται έλεγχοι ρουτίνας και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Σύμφωνα με πληροροφορίες του «Πολίτη» η διαβίβαση τέτοιων πληροφοριών είναι σύνηθες φαινόμενο και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται είναι καθαρά προληπτικά, ενώ αστυνομικές πηγές διέψευσαν δημοσιεύματα που φέρουν τον Αρχηγό Αστυνομίας να συμμετείχε σε σύσκεψη για το θέμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας 

Διαβάστε επίσης