«Εκστρατεία» ενημέρωσης σε σχολεία του Αγρινίου για τον 30χρονο παιδόφιλο

Αξιοσημείωτη πρωτοβουλία!

Αξιοσημείωτη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστος Κολοβός, με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση με τη δράση του 30χρονου Αγρινιώτη παιδόφιλου, Δημήτρη Ματζαβίνου, που αποπλανούσε και ασελγούσε κατά συρροή και πολλές φορές επ’ αμοιβή, σε βάρος ανήλικων αγοριών της περιοχής, όπως αποκάλυψε την Παρασκευή 2 Μαρτίου η εφημερίδα «Συνείδηση» σοκάροντας την κοινή γνώμη και προκαλώντας την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Κολοβό, ο οποίος μίλησε για το θέμα στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» από νωρίς σήμερα το πρωί επικοινώνησε με τους Διευθυντές σχολείων του Αγρινίου, ζητώντας τους με τη σειρά τους να ενημερώσουν δασκάλους και παιδιά, έτσι ώστε αν οποιοσδήποτε γνωρίζει το παραμικρό γύρω από τη δράση του 30χρονου να το αναφέρει με απόλυτη βέβαια διακριτικότητα και εχεμύθεια.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr κι’ άλλα αγόρια – μαθητές φαίνεται πως είχαν δεχθεί φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου από τον παιδόφιλο.

sinidisi.gr 

Διαβάστε επίσης