"Σατανική" μάνα - Οργάνωσε τον βιασμό της 16χρονης κόρης της - ΦΩΤΟ

στην Αυστραλία

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από να σε προδίδει η ίδια σου η μητέρα. Ο άνθρωπος που σου δίνει ζωή να οργανώνει τον βιασμό σου και να σε "ρημάζει" για πάντα...

Η ιστορία της Peta Butler από την Αυστραλία όχι μόνο συγκλονίζει αλλά προκαλεί αισθήματα οργής, αηδίας και σου αφήνει ένα αναπάντητο γιατί...

Όπως γράφει το "News.com.au" Η Peta ήταν μόλις 16 ετών όταν τη βίασε 3 φορές ένας φαλακρός, χοντρός άντρας που είχε τρεις φορές την ηλικία της. Η μητέρα της, που οργάνωσε τον βιασμό της, καθόταν έξω από το δωμάτιο του φτηνού ξενοδοχείου στην Toowoomba...και κάπνιζε. Είχε μάλιστα ποτίσει αλκοόλ την κόρη της για να "αντέξει".

Η φρίκη που είχε βιώσει η Peta είδε για πρώτη φορά το φως τη δημοσιότητας το 2006. Τότε ήταν που βρήκε το κουράγιο να κάνει την μητέρα της, Therese Butler, να παραδεχθεί την αδιανόητη πράξη της και να την στείλει στη φυλακή όπου εκτίει την ποινή της. Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση.

Όμως αφού η Peta έκανε οικογένεια και έγινε και εκείνη μητέρα κοριτσιών βρήκε το κουράγιο να μιλήσει δημοσίως για τον εφιάλτη που έζησε.

Στη συγκλονιστική της μαρτυρία ανέφερε τα εξής "ήμουν στο δωμάτιο και λίγοαργότερα μπήκε εκείνος. Δεν είπε τίποτα. Απλά έβγαλε τα ρούχα του και μου έβγαλε τα εσώρουχα. Είχα παγώσει. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ.

Σκέφτομαι πώς μπόρεσε να κάνει μια μητέρα κάτι τέτοιο. Ενώ ήξερε τι γινόταν μέσα στο δωμάτιο".

Η αστυνομία αναζητά τον βιαστή. Έναν άντρα που είναι γνωστός ως «Thommo» τα μάτια του οποίου δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει η Peta.

Διαβάστε επίσης