Πάτρα: Η απάντηση του Λιμενικού για τα χθεσινά επεισόδια με μετανάστες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

πετροπόλεμος και καταστροφές σε αυτοκίνητα και εγκαταστάσεις

Κατά τη διάρκεια ελέγχων που διενεργούν τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας στο χώρο στάθμευσης του Νέου Λιμένα Πατρών, απογευματινές ώρες χθες, διαπιστώθηκε ότι εντός Φορτηγού οχήματος είχαν εισέλθει δύο παράτυποι μετανάστες με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από το όχημα ένας εξ' αυτών τραυματίστηκε ελαφρά λόγω πτώσης του, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στη συνέχεια και με αφορμή το συμβάν αυτό, ομάδα μεταναστών ξεκίνησε τη ρίψη πετρών κατά στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που βρίσκονταν στο χώρο, προκαλώντας υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και θραύση κρυστάλλων σε ναυτιλιακά πρακτορεία που εδρεύουν στο λιμάνι, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί τραυματισμός.

metanastes_epeisodia2.jpg

metana_patras5_0.jpg

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Πάτρα: "Σύρραξη" στο λιμάνι - Δείτε εικόνες από τον "πετροπόλεμο" - Καταστροφές σε αυτοκίνητα και εγκαταστάσεις - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Έτοιμοι για κινητοποιήσεις αστυνομικοί και λιμενικοί- "Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι τα σημερινά επεισόδια στο λιμάνι", λένε

 

Διαβάστε επίσης