Πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του Ολυμπιακού ο Πρίντεζης

Μέσα σε τρία 24ωρα, ο Γιώργος Πρίντεζης, «έγραψε ιστορία» για 2η φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (2/03) ο «υπαρχηγός» των Πειραιωτών έγινε ο 9ος παίκτης στα χρονικά της Euroleague έσπασε το φράγμα των 2.500 πόντων στη διοργάνωση, όντας ο δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού που το κατάφερε. 

Με τους 9 πόντους, όμως, που πέτυχε εναντίον του Άρη, το απόγευμα της Δευτέρας (5/03) ο διεθνής φόργουορντ έγινε ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού όλων των εποχών στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, καθώς προσπέρασε τον Μίλαν Τόμιτς!  

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Γράφτηκε ιστορία! Ίσως είναι υπερβολικό όμως το επίτευγμα στο οποίο έφτασε σήμερα ο Γιώργος Πρίντεζης επισκιάζει ακόμη και τη νίκη επί του Άρη. Ο «υπαρχηγός» των ερυθρόλευκων είναι πλέον ο 1ος σκόρερ της ιστορίας τους στη Stoiximan.gr Basket League προσπερνώντας τον Μίλαν Τόμιτς.

Ο 33χρονος φόργουορντ με τους εννιά πόντους που σημείωσε σήμερα, πέραν του ότι έγινε ο 18ος σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος έφτασε τους 3.212 πόντους και προσπέρασε τον Γιώργο Σιγάλα που είχε 3.208- ανέβηκε στην ιστορική κορυφή του Ολυμπιακού.

Έφτασε τους 2.913 πόντους με τους ερυθρόλευκους ?οι υπόλοιποι 299 ήταν από τη σεζόν 2006-07 με την Ολύμπια Λάρισας- και προσπερνώντας κατά δύο τον Μίλαν Τόμιτς, έγινε ο 1ος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού.»

Διαβάστε επίσης