Παναχαϊκή: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Εργοτέλη

στο Ηράκλειο θα διεξαχθει

Στο βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της Παναχαϊκής για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Όσοι «κοκκινόμαυροι» ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν χθες στο παιχνίδι με την Καλλιθέα έκαναν αποθεραπεία και όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Από την σημερινή προπόνηση, που περιελάμβανε ασκήσεις με αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους, απουσίαζε ο Νίκος Μασούρας λογω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα των Παίδων, καθώς και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος που βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λυμπέρης Στεργίδης.

Επίσης στον χθεσινό αγώνα με την Καλλιθέα οι Κώστας Αποστολόπουλος και Γιάννης Σωτηράκος συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες και είναι πλέον στην ευχέρεια του προπονητικού team να αποφασίσει σε ποια από τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές θα εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής που τους αναλογεί. 

Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της Αγυιάς και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αγώνα της Κρήτης.

Πηγη: sportin.gr

 

Διαβάστε επίσης