Πάτρα: "Σύρραξη" στο λιμάνι - Δείτε εικόνες από τον "πετροπόλεμο" - Καταστροφές σε αυτοκίνητα και εγκαταστάσεις - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

σε συναγερμό η ελ.ασ και το λιμενικο

Νεότερη ενημέρωση

 

 

Μεγάλες και εκτεταμένες οι ζημιές εντός του λιμένα Πάτρας από τα επεισόδια που ξεκίνησαν νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συνομιλώντας με τον Κεντρικό Λιμανάρχη Πάτρας Δημήτρη Κυριακουλόπουλο (πρώτος από αριστερά)

----------------------------------

Νεότερη ενημέρωση

Κλιμακώνονται τα επεισόδια με τους μετανάστες στο λιμάνι της Πάτρας.

Σοβαρή η κατάσταση. Συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ και Λιμενικό. Φόβοι για γενικευμένη "σύρραξη" 

 

 

 

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο μετανάστης τραυματίστηκε στο πόδι χαμηλά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι μετανάστες πετούσαν πέτρες κατά των αστυνομικών, των λιμενικών, σε αυτοκίνητα και φορτηγά. 

 

 

 

--------------

Συναγερμός αυτή την ώρα στο λιμάνι της Πάτρας.

Μετανάστες πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών και των λιμενικών. Νωρίτερα προηγήθηκε ένα περιστατικό που φέρεται να εξαγρίωσε τους μετανάστες. "Ένας μετανάστης μπήκε σε ένα φορτηγό με φράουλες. Εκεί στην προσπάθειά του να κρυφτεί τραυματίστηκε και τα αίματα, φαίνεται ότι εξαγρίωσαν τους ομοεθνείς του, οι οποίοι πετούσαν πέτρες", λέει στο tempo24.gr ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Δημήτρης Κυριακουλόπουλος. "Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε συχνά τέτοιες εντάσεις και καλούμαστε άμεσα και με ψυχραιμία να διαχειριστούμε αυτές τις καταστάσεις. Για το περιστατικό του τραυματισμού, θα γίνει έρευνα", συμπληρώνει ο κ. Κυριακουλόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης