Στρατιώτης αυτοκτόνησε ένα μήνα πριν απολυθεί

Τραγωδία

Τραγωδία σε στρατιωτικό εργοστάσιο της Μεραρχίας Υποστήριξης στο Πλατύ Ημαθίας καθώς στρατιώτης αυτοκτόνησε στη σκοπιά. Σύμφωνα πληροφορίες ο 20χρονος φαντάρος θα έπαιρνε το απολυτήριο του σε λιγότερο από ένα μήνα, ενώ το σπίτι του βρισκόταν  μόλις διακόσια μέτρα από το στρατόπεδο όπου υπηρετούσε τη θητεία του. Σε απόσταση είκοσι μέτρων βρισκόταν ο αρχιφύλακας του στρατοπέδου που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Στο σημείο έχουν σπεύσει οι γονείς του. Σύμφωνα με πληροφορίες μη μητέρα του άτυχου νέου, η οποία ενημέρωσε τα στελέχη του στρατοπέδου ότι πριν από λίγο καιρό είχε χωρίσει με τη νεαρή σύντροφό του. Στις συγκλονιστικές λεπτομέρειες αυτής της τραγωδίας: Στο στρατιωτικό εργοστάσιο υπηρετεί ο δίδυμος αδερφός του αυτόχειρα. Μάλιστα πριν ξεκινήσει τη στρατιωτική θητεία του, και ο 20χρονος φαντάρος είχε εργαστεί με πολιτική ιδιότητα στη συγκεκριμένη μονάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού είναι η ακόλουθη:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, στις 03 Μαρτίου 2018, και περί ώρα 16:30, οΣτρατιώτης Κ. Δ., ετών 20, που υπηρετούσε σε μονάδα της ΜΕΡΥΠ στην περιοχή της Ημαθίας, τραυματίσθηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του τυφέκιο, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού. Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται αρμοδίως. Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του.

onalert.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ