ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φαρμακεία χωρίς φάρμακα! Ακόμη και κατά τις βραδινές εφημερίες γυρίζουν την πόλη οι πατρινοί αναζητώντας φάρμακα

λογω της κρισης δεν γινεται προμηθεια σκευασμάτων

Η κρίση έχει "χτυπήσει" σε μεγάλο βαθμό και τα φαρμακεία της Πάτρας. Δεν είναι μόνο οι πολλές περιπτώσεις "λουκέτου" που έχουμε , καθώς φαρμακοποιοί αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα αυξημένα έξοδα, με αποτέλεσμα να κλείνουν το φαρμακείο τους και να πηγαίνουν υπάλληλοι σε κάποιο άλλο. Είναι και οι μεγάλες ελλειψεις που εμφανίζονται στο στοκ των φαρμακείων.

Οπως καταγγέλουν στο tempo24.gr αναγνώστες, σε αρκετές περιπτώσεις που έχει χρειαστεί να προμηθετούν φάρμακα δεν τα βρίσκουν. Και δεν αφορούν σκευάσματα ακριβά, ή σπάνια στην χρήση τους. Ακόμη και τα φάρμακα που κοστίζουν ελάχιστα και είναι καθημερινής χρήσης λείπουν από τα ράφια.

Ιδιαίτερα έντονο γίνεται το πρόβλημα κατά τις εφημερίες!

Οπως ανέφερε στο tempo24.gr αναγνώστρια χρειάστηκε φάρμακο για το παιδί της που είχε κρυολογήσει και έκανε σχεδόν τον γύρο της Πάτρας, χωρίς αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα μετέβη σε 2-3 φαρμακεία τις βραδινές ώρες και δεν μπόρεσαν να την εξυπηρετήσουν , καθώς δήλωναν οι φαρμακοποιοί πως δεν έχουν το συγκεκριμένο φάρμακο !. Που δεν κοστίζει παρά ελχιστα ευρώ. Μάλιστα και άλλοι συμπολίτες που βρίσκονταν για τον ίδιο λόγο, έφευγαν άπραγοι δεδομένου ότι και τα σκευάσματα που ζητούσαν δεν υπήρχαν!

Αποτέλεσμα είναι σε περιπτώσεις που κάποιος χρειαστεί φάρμακα τις νυχτερινές ώρες όχι μόνο να χρειαστεί να περιοδεύσει ανά την πόλη , αλλά να καταλήξει άπραγος. Μιας και οι φαρμακοποιοί ακόμη και κατά τις βραδινές εφημερίες λόγω έλλειψης χρημάτων δεν προμηθεύονται φαρμακευτικά σκευάσματα που θεωρούν ότι μπορεί να μην τα πουλήσουν και τους μείνουν στο ράφι!

 

Διαβάστε επίσης