Σοκ στο γήπεδο της Ροδιάς- Γύρισε η γλώσσα του Νάσου Αναγνώστου μετά από χτύπημα στο κεφάλι- Πήδηξε από την κερκίδα να τον σώσει φίλαθλος- Διεκόπη ο αγώνας

03/03/2018 | 18:51

Σοκ έπαθαν οι οπαδοί και οι παίκτες του αγώνα  ανάμεσα στο Διακοπτό  και το Δρέπανο για την 22η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας, όταν ο  πατρινός ποδοσφαιριστής της ΑΕ Δρεπάνου Νάσος Αναγνώστου στο 70 λεπτό, έπεσε και χτύπησε με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα.  Καθοριστική για τη ζωή του ήταν η βοήθεια  του  πρώην ποδοσφαιριστή και φιλάθλου, Τάκη Τσιπουλάκου ο οποίος  πήδηξε μέσα στο γήπεδο  από την κερκίδα και τον έσωσε, καθώς είναι εργαζόμενος στο νοσοκομείο Αιγίου και έχει γνώσεις πρώτων βοηθειών. Τον Αναγνώστου βοήθησε και ο συμπαίκτης του Ρουμελιώτης. Ο αγώνας διεκόπη. 

Ο παίκτης του Δήμου Διακοπτού Γιάννης Παξιμάδης, μετά από μαρκάρισμα του οποίου έγινε η πτώση και τραυματισμός  ξέσπασε σε κλάματα. 

Ο Αναγνώστου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Το ματς διεκόπη όταν το σκορ ήταν 1-1.

Πάτρα: Δεύτερη νύχτα με πύρινο εφιάλτη – Μπαράζ μηνυμάτων του 112 για εκκενώσεις οικισμών, κλειστή η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πύρινος όλεθρος στην Πάτρα: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Καίγονται σπίτια, απομάκρυνση κατοίκων και απεγκλωβισμοί (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιαλτικές στιγμές από τις μεγάλες πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Συχαινά: Εκκενώνονται Μποζαΐτικα, Μπάλα & Βούντενη, αναζητούν ύποπτους για τη φωτιά της Πάτρας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κόλαση φωτιάς στα Συχαινά: Κάηκαν σπίτια, εκκενώνονται οικισμοί και κτίρια – Δραματικές στιγμές για τους κατοίκους (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Πάτρα: Προσαγωγή δύο υπόπτων για την καταστροφική πυρκαγιά στα Συχαινά

Πάτρα – Αδιανόητο περιστατικό: Άνδρας άρπαξε πυροσβεστικό εξοπλισμό και “μπλόκαρε” την κατάσβεση

Σε κατάσταση πύρινης “πολιορκίας” η Πάτρα: Εκκενώνονται Καραμανδάνειο και Κωνσταντοπούλειο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά στην Πάτρα: Υπό έλεγχο η εστία στην περιοχή του Μπάλα – Προσήχθησαν δύο άτομα που κινούνταν ύποπτα με μηχανή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)ΝΕΟΤΕΡΑ