Σοκ στο γήπεδο της Ροδιάς- Γύρισε η γλώσσα του Νάσου Αναγνώστου μετά από χτύπημα στο κεφάλι- Πήδηξε από την κερκίδα να τον σώσει φίλαθλος- Διεκόπη ο αγώνας

Σοκ έπαθαν οι οπαδοί και οι παίκτες του αγώνα  ανάμεσα στο Διακοπτό  και το Δρέπανο για την 22η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας, όταν ο  πατρινός ποδοσφαιριστής της ΑΕ Δρεπάνου Νάσος Αναγνώστου στο 70 λεπτό, έπεσε και χτύπησε με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα.  Καθοριστική για τη ζωή του ήταν η βοήθεια  του  πρώην ποδοσφαιριστή και φιλάθλου, Τάκη Τσιπουλάκου ο οποίος  πήδηξε μέσα στο γήπεδο  από την κερκίδα και τον έσωσε, καθώς είναι εργαζόμενος στο νοσοκομείο Αιγίου και έχει γνώσεις πρώτων βοηθειών. Τον Αναγνώστου βοήθησε και ο συμπαίκτης του Ρουμελιώτης. Ο αγώνας διεκόπη. 

Ο παίκτης του Δήμου Διακοπτού Γιάννης Παξιμάδης, μετά από μαρκάρισμα του οποίου έγινε η πτώση και τραυματισμός  ξέσπασε σε κλάματα. 

Ο Αναγνώστου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Το ματς διεκόπη όταν το σκορ ήταν 1-1.