ΝΟΔΕ Αχαιας: Προμηθευτείτε άμεσα την κάρτα μέλους - Προς εκλογές οδεύει η ΝΔ

διαβαστε την ανακοινωση

Προς εσωκομματικές εκλογές οδεύει η Νέα Δημοκρατία, δύο περίπου χρόνια μετά τις τελευταίες, για την ανάδειξη των νέων προεδρείων στις νομαρχιακές αλλά και τις δημοτικές (τοπικές) οργανώσεις της.

Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής είναι η 13η Μαΐου, όπως προκύπτει από επιστολή που έστειλε ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Στέλιος Κονταδάκης, στις περιφερειακές οργανώσεις, βάσει της οποίας επισημαίνει την ανάγκη τακτοποίησης της οικονομικής συνδρομής των μελών του κόμματος, προκειμένου να έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις επικείμενες εκλογές.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Αχαιας:

Φίλες και Φίλοι,

   Καθημερινά όλοι μαζί δίνουμε τον αγώνα για την μεγάλη κεντροδεξιά φιλελεύθερη παράταξη μας σε όλους τους χώρους και πολύ περισσότερο μέσα από τις δράσεις των Οργανώσεων του κόμματος.

   Ο αγώνας αυτός αποσκοπεί στην μεγάλη πολιτική αλλαγή για το καλό της χώρας.

   Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, η Νέα Δημοκρατία είμαστε εμείς.

   Στο πλαίσιο αυτό είναι καθήκον όλων μας και ιδιαίτερα των κομματικών στελεχών να προμηθευτούν  άμεσα την κάρτα μέλους ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία με τους εξής τρόπους:

1.Τηλεφωνικά στο 261114389

2.Γραφεία ΝΟΔΕ, Κορίνθου 301-303 & Παντανάσσης  3ος όροφος              από 18:30 έως 20:30 τις καθημερινές

3.Τηλεφωνικά στο 2109444222 Κεντρικά γραφεία  ΝΔ Πειραιώς 62-           ΑΘΗΝΑ

4.Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα members.nd.gr

   Επικοινωνήστε επίσης με φίλους σας μέλη της παράταξης προκειμένου να προμηθευτούν και εκείνοι άμεσα την κάρτα μέλους.

Επίσης για την παραλαβή της κάρτας να ληφθεί υπόψη:

α) έως τις 10.04.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής με αντικαταβολή, δηλαδή με την παραλαβή της κάρτας, ή www.nd.gr Πειραιώς 62, 183 46 Μοσχάτο, Τηλ.: 210 94 44 357-358, Fax: 210 94 44 821,

 E-mail: [email protected]

β) έως τις 04.05.2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ηλεκτρονικά, με την υποβολή της αίτησής τους.

   Να σημειωθεί ότι μπορούν να εγγραφούν νέα μέλη  στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://members.nd.gr/registration?cpm=2,3

Ανανέωση κάρτας μέλους

1.Με κατάθεση του ποσού συνδρομής στην Alpha Bank (Αριθμός               Λογαριασμού:

                        Gr 5801401250125002002018871, Δικαιούχος Νέα Δημοκρατία.                             Στα σχόλια θα πρέπει απαραιτήτως να αναφέρετε το                                              Ονοματεπώνυμό σας, καθώς και τον αριθμό της κάρτας μέλους                              σας).

2.Τηλεφωνικά, καλώντας στο τηλέφωνο 210 9444222 και                             γνωστοποιώντας τα 

 Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο, Διεύθυνση  αποστολής της κάρτας, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και απαραιτήτως το Α.Φ.Μ. ή τον Αριθμό της Αστυνομικής σας Ταυτότητας (πληρώνετε με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της απόδειξης πληρωμής).

3.Μέσω e – Banking, αφού πρώτα καλέσετε στο 210 9444222, προκειμένου να σας 

Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε πως όταν πρόκειται για ανανέωση κάρτας μέλους, δεν παραλαμβάνετε νέα κάρτα.

Επίσης, εάν θέλετε να ανανεώσετε την κάρτα μέλους, αλλά την έχετε χάσει ή έχει κλαπεί, θα πρέπει να το αναφέρετε. Σε αυτή την περίπτωση για την επανέκδοσή της θα πρέπει να καταβάλλετε τη συνδρομή για το έτος που επιθυμείτε συν επιπλέον πέντε (5) ευρώ. Για παράδειγμα, για ένα (1) έτος : 12 ευρώ (ετήσια συνδρομή) και πέντε (5) ευρώ (έξοδα επανέκδοσης λόγω απώλειας κάρτας μέλους) → 17 ευρώ.

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το ποσό της συνδρομής για ένα (1) έτος είναι 12 ευρώ, για δύο (2) έτη 22 ευρώ και για τρία (3) έτη 30 ευρώ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στη συγκεκριμένη διαδικασία. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Μαζαράκης

Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας

 

Διαβάστε επίσης