Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ιατροκοινωνικη εκδήλωση από τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖω Νόμου Αχαΐας

πληθος κοσμου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργανώθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος από το Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής ΣΕΥΠ, το Τμήμα Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του ΤΕΙ και τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Ν. Αχαΐας με τίτλο «Καρκίνος. Ποιος είσαι… Που ζεις… Πως ζεις»

 Ομιλητές στην ημερίδα ήταν: - ο Κύριος Σπηλιώτης Ιωάννης, Χειρουργός Ογκολόγος, Διευθυντής Κλινικής Αντιμετώπισης Περιτοναϊκής Κακοήθειας, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ο οποίος και αναφέρθηκε στα προϊόντα καθημερινής χρήσης που ενοχοποιούνται για Καρκίνο, τι πρέπει να αποφεύγουμε για να προστατευθούμε, - η Κυρία Κουκουρίκου Ιουλία, Υπεύθυνη Ογκολογικού Τμήματος Π.Γ.Ν.Π., η οποία αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της ως Νοσηλεύτρια με Ογκολογικούς Ασθενείς και - η Κυρία Δημοπούλου Αδαμαντία, Μέλος Δ.Σ. και Εθελόντρια στην Ομάδα Νοσοκομείου του ΑγκαλιάΖΩ, η οποία και αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο χώρο του Ογκολογικού τμήματος και στην επαφή της με ασθενείς και συνοδούς.

Οι Ομιλίες ήταν πραγματικά εξαιρετικές και καθήλωσαν τους 350 και πλέον παρευρισκόμενους στην εκδήλωση. Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Ν. Αχαΐας θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους Ομιλητές και το Προεδρείο της Εκδήλωσης, όπου απαρτιζόταν από την Κυρία Χριστοπούλου Αθηνά, Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. Γ.Ν.Π. «Ο Άγιος Ανδρέας» κι ο Κύριος Μαγκαφάς Παναγιώτης, Κοινωνικός Λειτουργός ΑγκαλιάΖΩ, ο οποίος και βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα από σύσσωμο το Δ.Σ. του ΑγκαλιάΖΩ για την πολυετή προσφορά του και στήριξη του ΑγκαλιάΖΩ, αλλά και την Συντονίστρια Κυρία Αναστασοπούλου Ιωάννα, Υπεύθυνη του Τμήματος Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του ΤΕΙ. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τίμησαν τον Όμιλο με την παρουσία τους και το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΙΕΚ Euroteam.

Διαβάστε επίσης