Πατέρας κακοποιούσε τα 5 παιδιά του και τα άφηνε νηστικά - ΒΙΝΤΕΟ

στον Άγιο Δημήτριο

Συγκλονίζει η ιστορία ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης πέντε ανηλίκων που αποκαλύφθηκε στον Άγιο Δημήτριο. Ο πατέρας άφηνε τα παιδιά του, ηλικίας από 9 έως 17 ετών, χωρίς φαγητό για μέρες.

Η οικογένεια ζει στον Άγιο Δημήτριο τα τελευταία έξι χρόνια, ενώ αρχικά ζούσε σε ένα τροχόσπιτο σε χωράφι ιδιοκτησίας του πατέρα. Η μητέρα, κακοποιημένη και εκείνη από τον σύζυγο της, δεν του έφερνε ποτέ αντίρρηση καθώς τον φοβόταν, ενώ ο πατέρας δεν επέτρεπε σε κανέναν να εργαστεί και να έχει επαφές με άλλους ανθρώπους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο πατέρας είχε αφήσει και τα πέντε παιδιά αβάπτιστα δίνοντάς τους αρχαιοελληνικά ονόματα, ενώ δεν τους επέτρεπε να τρώνε κρέας και αυγά. Όλοι οικογενειακώς έπιναν νερό από πηγάδι, έκαναν μπάνιο με το ίδιο νερό, δεν είχαν θέρμανση, ενώ τόσο η μητέρα, όσο και τα παιδιά ανέχονταν σε συνεχή βάση τα βίαια ξεσπάσματα του πατέρα.

Ο πατέρας συνελήφθη και κρατείται φρουρούμενος στην Ψυχιατρική Κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, μετά την καταγγελία των δύο μεγαλύτερων παιδιών του ότι απείλησε να τα σκοτώσει.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης