Πάτρα: Πιάστηκε στον ύπνο η ΕΛ.ΑΣ.από μια χούφτα αντιεξουσιαστές- Έτρεχαν να προλάβουν, ενώ στο κέντρο επικρατούσε το κυκλοφοριακό χάος

Μια ομάδα αντιεξουσιαστών, που επιχείρησαν απροειδοποίητη... έφοδο στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα, έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο την αστυνομία. Μόλις 30 με 40 άτομα, κατάφεραν να επιβάλουν την δική τους.. άποψη για την κυκλοφορία στην πόλη, προκαλώντας κυκλοφοριακό πανικό σε ώρα αιχμής, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. φάνηκε όχι μόνο να μην έχει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για τέτοιου είδους αιφνιδφιασμούς, αλλά και να μην έχει την παραμικρή ετοιμότητα να τους αντιμετωπίσει καθώς έψαχναν την τελευταία στιγμή να βρουν προσωπικό προκειμένου να παρέμβει στην κατάσταση και να διευθετήσει την κυκλοφορία.

Για πολλή ώρα οι οδηγοί ρύθμιζαν μόνοι τους την κίνηση  συνοδεία πολλών ... γαλλικών, καθώς επρόκειτο για ώρα αιχμής, στη λήξη του ωραρίου των καταστημάτων και η Κορίνθου ήταν γεμάτη αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν άναρχα στους γύρω δρόμους με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την κυκλοφοριακή κατάσταση του κέντρου. Στην..ουρά και τα λεωφορεία της γραμμής, μαζί με τους απελπισμένους επιβάτες. 

 

Διαβάστε επίσης