ΣΟΚ στην Πάτρα: Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του π. Νικολάου Τακτικού - Κατέρρευσε την ώρα της προσευχής - "Πάγωσαν" οι πιστοί και όσοι γνώριζαν τον 68χρονο ιερέα

μεταφέρθηκε νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας"

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας και στους πιστούς η είδηση του ξαφνικού θανάτου του π. Νικολάου Τακτικού, εφημέριου του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις δέκα το πρωί όπως έγραψε νωρίτερα το tempo24.gr,  όταν ο π.Νικόλαος κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού. Παρά τις προσπάθειες των πιστών που βρίσκονταν εκεί, αλλά και του πληρώματος του ΕΚΑΒ δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

----------

Ενα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 10.30 π.μ. περίπου σήμερα το πρωί, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Ψαροφαϊου της Πάτρας.

Ο 68χρονος ιερέας του Ιερού Ναού κατέρρευσε μέσα στο Πνευματικό Κέντρο της εκκλησίας, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον Ιερό Ναό.

Στο σημείο επικράτησε πανικός από όσους βρίσκονταν μαζί του εκείνη την ώρα, οι οποίοι, εκτός από τις πρώτες βοήθειες που προσπάθησαν να του δώσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να προσεύχονται μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, επικαλούμενοι και τη βοήθεια του Θεού.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, μονάδα του οποίου έσπευσε στο σημείο, δεν κατέστη δυνατόν να βοηθήσουν τον άτυχο ιερέα, ο οποίος μεταφέρθηκε νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ