Η μαντινάδα της Ντόρας Μπακογιάννη η υποδοχή και η ατάκα Μαρκογιαννάκη - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποθεώθηκε στα Χανιά και είπε τη δική της μαντινάδα. Η επίθεση που εξαπέλυσε στην κυβέρνηση πέρασε σε δεύτερη μοίρα...

Ηχηρό παρών έδωσαν στην κατάμεστη αίθουσα του κοσμικού κέντρου Πορτοκάλι στον Πλατανιά στα Χανιά, χιλιάδες άτομα που παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Χανίων, με κεντρική ομιλήτρια τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη έτυχε θερμής υποδοχής και καταχειροκροτήθηκε κατά την άφιξή της στην αίθουσα. Ανεβαίνοντας δε στο βήμα για την ομιλία της, άκουσε 2 μαντινάδες που της αφιέρωσαν εκ μέρους της διοίκησης της ΝΟΔΕ Χανίων.

Βέβαια η ίδια αφότου έκλεισε την ομιλία της ανταπέδωσε στον κόσμο μια δική της μαντινάδα.

Η μαντινάδα της Ντόρας Μπακογιάννη

«Με τα δικά σας τα φτερά πετώ και δεν θα φοβούμαι, δεν με τρομάζουν οι καιροί όπου και να με βρούνε.»

Στην ομιλία της η κα Μπακογιάννη εστίασε στα λάθη που έχει κάνει η σημερινή κυβέρνηση και έχουν φέρει όπως είπε σε τέλμα τον λαό ενώ ανέφερε ότι «ο λογαριασμός που αφήνουν οι Τσίπρας-Καμμένος στους Έλληνες είναι βαρύς».»

Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν υπάρχει σοβαρός επενδυτής που να μπορεί να έρθει και να μείνει στην Ελλάδα», συμπλήρωσε .Πέρα από τη Ντόρα Μπακογιάννη στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, οι πρώην βουλευτές Μαρκογιαννάκης, Βιρβιδάκης, Βολουδάκης, Νικηφοράκης διαχρονικά τοπικά στελέχη του κόμματος και πολιτευτές.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι στις επόμενες εκλογές η Νέα Δημοκρατία όχι απλά θα νικήσει αλλά θα είναι και αυτοδύναμη κυβέρνηση, ότι τερτίπια κι αν κάνει ο κ. Τσίπρας.

Όσον αφορά στο αν ο ίδιος θα είναι εκ νέου υποψήφιος στα επόμενα ψηφοδέλτια της ΝΔ στο Νομό χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μα είναι δυνατόν να μην είναι ο Μαρκογιαννάκης υποψήφιος; Γίνεται ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Χανιά χωρίς Μαρκογιαννάκη… Χρήστο».

Το κοινό που κατέκλυσε στην αίθουσα ξέσπασε και σε χειροκροτήματα κατά την προβολή βίντεο με τις ισχυρότερες στιγμές της Νέας Δημοκρατίας με αποσπάσματα από τους πρώην προέδρους της, ενώ εντονότερες ήταν αντιδράσεις κατά την προβολή λόγων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στις οθόνες του κέντρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκατοντάδες μέλη των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ από όλη την Κρήτη, αλλά και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και θεσμικών οργάνων του Νομού.

Πηγή: zarpanews.gr

Διαβάστε επίσης