Θέμα ωρών οι επίσημες ανακοινώσεις για την ένταξη Μάρκου στη ΝΔ

Ένα βήμα πριν από την ένταξη της στη ΝΔ βρίσκεται η Κατερίνα Μάρκου. Σύμφωνα με πληροφορίες θέμα ωρών είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την προσχώρηση της ανεξάρτητης βουλευτή. Η κα Μάρκου είχε το μεσημέρι συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και είναι ενδεικτικό του κλίματος ότι ο κ. Μητσοτάκης όταν ρωτήθηκε για πιθανή μετεγγραφή είπε ότι «το γραφείο μου είναι ανοιχτό σε όλους».

Η Κατερίνα Μάρκου προσπαθεί εδώ και καιρό να περάσει το κατώφλι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πέρσι το Μάιο είχε επισημοποιήσει το φλερτ με τη ΝΔ, λέγοντας ότι, δεν θα είναι για πολύ καιρό ανεξάρτητη. Μέχρι σήμερα πάντως το θέμα κολλούσε στο βέτο που έθεταν οι τοπικοί βουλευτές της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης όπου εκλέγεται και η ίδια. Υπενθυμίζεται ότι ήταν βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, του Ποταμιού ενώ για κάποιο διάστημα φλερτάρισε με την ένταξη στη ΔΗΣΥ.

Με την επικείμενη προσχώρηση της Κατερίνας Μάρκου στη ΝΔ η γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα θα αριθμεί και πάλι 76 μέλη που είχε εκλέξει στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, καθώς θα αναπληρώσει την απώλεια από την διαγραφή της συνονόματης της κας Μάρκου, Κατερίνας Παπακώστα.

 

Διαβάστε επίσης