Στη "φάκα" της ΕΛ.ΑΣ Γεωργιανοί που άνοιγαν σπίτια στην Πάτρα - Η τελευταία διάρρηξη που τους "άδειασε"

συνεληφθησαν από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης

Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 35 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, οι δράστες προχθές το μεσημέρι στην Πάτρα, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν διαμέρισμα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, διότι έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, ενώ εντόπισαν σταθμευμένο και το αυτοκίνητό τους, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων και διάφορα παλαιά χαρτονομίσματα δραχμών και γερμανικών μάρκων.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, οι δράστες είχαν ακόμη διαπράξει στις (28-7-2017) και στις (5-11-2017), στην Πάτρα, δύο διαρρήξεις διαμερισμάτων, από όπου είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των (3.300) ευρώ και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ