Σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο της σπείρας που "χτυπάει" σε Ηλεία και δυτική Αχαΐα - Που στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας - Φόβος και τρόμος επικρατεί στα χωριά...

σε εξέλιξη το "χτένισμα" της ΕΛ.ΑΣ

Σε ιδιώτη από την περιοχή της Ηλείας που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει καμία σχέση με τη δράση της σπείρας, ανήκει το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνται οι δράστες - φόβος και τρόμος για τα χωριά της Ηλείας και της δυτικής Αχαΐας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η πινακίδα του εν λόγω οχήματος είναι "καθαρή" και δεν απασχολεί την Αστυνομία, ωστόσο φαίνεται ότι οι δράστες έχουν "αντιγράψει" τα στοιχεία. Με την πλαστή πινακίδα και το συγκεκριμένο όχημα, κινούνται στα χωριά σε χωριά Ηλείας και δυτικής Αχαΐας "χτυπώντας" σπίτια και καταστήματα.  

Οι δράστες που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ είναι ρομά, είναι πέντε και σεσημασμένοι για κλοπές σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας και του κάμπου της Ηλείας (Μανωλάδα - Βάρδα). 

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ο  ένας εκ των οποίων μάλιστα δεν δίστασε να τραβήξει όπλο να το στρέψει στο περιπολικό και να πυροβολήσει, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός Αστυνομικού.

Η ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ

Η καταδιώξη άρχισε όταν ο οδηγος του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε έλεγχο περιπολίας ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας και ανέπτυξε ταχύτητα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και δυνάμεις της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ανέλαβαν δράση. Η καταδίωξη συνέχισε στην Πατρών Πύργου και από εκεί το "ύποπτο" όχημα κατευθύνθηκε σε χωριά της δυτικής Αχαΐας, μεταξύ των οποίων Ριόλος και Πέττα, καταφέρνοντας τελικά να διαφύγει. 

 

Διαβάστε επίσης