Πάτρα: Απίστευτο περιστατικό! 33χρονη "σούφρωσε" χρήματα και κάρτες από το ΠΠΝΠ - Της χρέωσε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και εστιατόριο! Επέστρεψε όμως στο νοσοκομείο...

και εκεί την "τσίμπησαν"!

Απίστευτο περιστατικό με 33χρονη από το Καζακστάν. 

Πεδίο δράσης της... το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Το απόγευμα της 22ας Φεβρουαρίου, η 33χρονη εκμεταλλευόμενη την απουσία συνοδών ασθενών μπήκε σε δύο δωμάτια και άρπαξε στην πρώτη περίπτωση 1200 ευρώ και πιστωτικές κάρτες. Στη δεύτερη περίπωση τα χρήματα ήταν λιγότερα, άρπαξε όμως και από εκεί κάρτες. 

Στη συνέχεια, όπως προκύπτει από την αστυνομική έρευνα, η 30χρονη πήγε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και χρέωσε τις πιστωτικές με παιχνίδια που έπαιξε, ενώ μετά θήλεσε να "τσιμπήσει" σε εστιατόριο. Η πληρωμή μέσωη μηχανήματος POS δεν προκάλεσε κάτι το ανησυχητικό από την πλευρά των επαγγελματιών. Και δεν φτάνει αυτό, το ίδιο βράδυ, επιστρέφει στον ... τόπο του "εγκλήματος". Η 30χρονη αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας θέλησε να επιστρέψει στο πεδίο ... δράσης της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για να συνεχίσει τις κλοπές! Εκεί όμως, τα θύματα είχαν ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία, άνδρες της Αστυνομίας την "έπιασαν" με το που μπήκε στο εσωτερικό του νοσοκομείου. 

 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.


Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπές σε βάρος ασθενών μέσα σε νοσοκομείο

Η δράστιδα αφαίρεσε από δωμάτια ασθενών δύο πορτοφόλια που περιείχαν περισσότερα από (1200) ευρώ και τραπεζικές κάρτες

Συνελήφθη, προχθές (23-2-2018) αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μια 33χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Καζακστάν, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ειδικότερα, η 33χρονη στις (21-2-2018) το απόγευμα και στις (22-2-2018) τα ξημερώματα, εισήλθε σε δωμάτια ασθενών  και αφαίρεσε δύο πορτοφόλια, που περιείχαν, συνολικά, το χρηματικό ποσό των (1.204) ευρώ, καθώς και χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες η δράστιδα πραγματοποίησε συναλλαγές συνολικής αξίας (100) ευρώ περίπου.

Η δράστιδα εντοπίστηκε από το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου προχθές αργά το βράδυ να περιφέρεται στο εσωτερικό του και αφού ακινητοποιήθηκε, παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Η 33χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς κατά την σύλληψή της ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ τα πραγματικά της στοιχεία εξακριβώθηκαν μετά την λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διαβάστε επίσης