Ο Μαρκ Ρόμπερτς ξαναχτυπά - Με ροζ τουτού και μάσκα μαϊμούς στους Χειμερινούς Oλυμπιακούς

ΕΠΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Μπορεί να υποσχέθηκε ότι θα εγκαταλείψει για πάντα την αγαπημένη του αμφίεση, αλλά ο streaker Μαρκ Ρόμπερτς έκανε πάλι το θαύμα του κι αυτή τη φορά στους Χειμερινούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.

Ο Μαρκ Ρόμπερτς που εμφανίστηκε γυμνός 519 φορές κατά τη διάρκεια μερικών εκ των πιο γνωστών αθλητικών εκδηλώσεων στον κόσμο – επέστρεψε.

Ο Βρετανός πατέρας τριών παιδιών «έσκασε» μύτη την Παρασκευή μετά την τελετή απονομής μεταλλίων για το άθλημα των 1.000 μέτρων speed skating ανδρών φορώντας μόνο μία ροζ τουτού και μια μάσκα μαϊμούς να καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

Ο Ρόμπερτς είχε γραμμένο στο στήθος του τις λέξεις «ειρήνη + αγάπη» και σχημάτισε με τα χέρια του το σχήμα της καρδιάς, αν και η προσπάθειά του πάνω στον πάγο δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη.

Δεν είναι πάντως η πρωη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανίζεται γυμνός σε ζωντανή μετάδοση.

Το 1995, βγήκε γυμνός την ώρα που έλεγε τον καιρό ο Φρεντ Τάλμποτ στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» και ένα χρόνο αργότερα εμφανίστηκε και πάλι γυμνός στο Open του Royal Lytham.

Μετά, το 2004, του επιβλήθηκε πρόστιμο 550 λιρών για παραβίαση, όταν εισέβαλε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του Super Bowl στο Τέξας – έναν αγώνα που παρακολουθούσαν 130 εκατομμύρια άνθρωποι σε 87 χώρες. Επίσης έχει εμφανιστεί γυμνός στο Γουέμπλεϊ, στο Γουίμπλετον και το Άσκοτ.

«Δεν υπάρχει σημαντικός χώρος ή γεγονός που να μην έχω εμφανιστεί» είχε δηλώσει το 2013. «Αλλά τώρα είμαι σχεδόν 49 ετών και τα παιδιά μου με παρακαλούν να σταματήσω. Είναι η ώρα» είχε πει τότε, αλλά όπως φαίνεται, αποφάσισε πως έχει πολλά ακόμη να μοιραστεί με τον κόσμο.