Πάτρα: Αστυνομικοί "άδειαζαν" την Ρήγα Φεραίου - Γεννήθηκε μωρό… την ώρα του Καρνάβαλου!

το βράδυ της Κυριακής

Πανικός το βράδυ της Κυριακής  στο κέντρο της Πάτρας, όταν ενώ μόλις είχε τελειώσει η παρέλαση και χιλιάδες καρναβαλιστές χόρευαν ξέφρενα στους δρόμους, έχοντας μάλιστα αποκλείσει την περιοχή, μία έγκυος γυναίκα…. παρ’ ολίγο να γεννήσει μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας της.

Η κίνηση στο κέντρο ήταν αυξημένη και ο σύζυγος αποφάσισε να καλέσει την Αστυνομία για να τον βοηθήσει. Στην Άμεση Δράση σήμανε συναγερμός. Επί τόπου έφθασαν στο σημείο που είχε ακινητοποιήσει το όχημά του ο σύζυγος και στη συνέχεια ‘άναψαν φάρους και σειρήνες για να φθάσει γρήγορα το αυτοκίνητο με την ετοιμόγεννη στο Ιδιωτικό Μαιευτήριο στην Ρήγα Φεραίου.

Ο πεζόδρομος ήταν γεμάτος καρναβαλιστές που κατάλαβαν τι συνέβαινε και έκαναν στην άκρη για να περάσουν οι αστυνομικοί και το αυτοκίνητο που μετέφερε την έγκυο.

Το όχημα έφθασε στο Μαιευτήριο και η γυναίκα έκανε εισαγωγή με την βοήθεια των ανθρώπων της κλινικής και του συζύγου. Όσο για τους καρναβαλιστές; Χειροκροτούσαν τους αστυνομικούς τους οποίους συνεχώς ευχαριστούσε και η νεαρή γυναίκα. Η ίδια πάντως ευχαριστούσε και τους καρναβαλιστές που άνοιξαν τον δρόμο για να μπορέσει γρήγορα να φθάσει στο μαιευτήριο. Θα πρέπει να σημειωθεί πως και στην οδό Γούναρη από την οποία κατέβηκαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που συνόδευαν το όχημα οι περαστικοί κοιτούσαν έντρομοι νομίζοντας πως κάτι έχει συμβεί στο καρναβάλι.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ