Τα ζώδια σήμερα 24 Φεβρουαρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Με την Σελήνη στον Δίδυμο, σίγουρα είμαστε χαρούμενοι, επικοινωνιακοί και γεμάτοι ιδέες! Ωστόσο προσοχή μόνο το μεσημέρι με την Αντίθεση Σελήνης-Άρη, στα νεύρα και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα!

Κριός
Γενικά
Ο έντονος παρορμητισμός σου, Κριέ μου, σε έχει ταλαιπωρήσει πολύ στο παρελθόν. Είναι πια καιρός, να αποκτήσεις μία καλύτερη και πιο άμεση κατανόηση της πραγματικότητας, που θα σε βοηθήσει να μπαίνεις έγκαιρα στο κλίμα, αποφεύγοντας κακοτοπιές. Παράλληλα, θα βελτιώσεις πολλά πράγματα, ξαναβρίσκοντας σε προσωπικό επίπεδο κάποιες χαμένες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου σήμερα, Κριέ. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις συζητήσεις, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Κριέ μου, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση σήμερα και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.


Ταύρος
Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα, Ταύρε, με τα οποία έχεις απομακρυνθεί εξαιτίας πολλαπλών υποχρεώσεων, παραπονιούνται για τη στάση σου αυτή, αφού δε γνωρίζουν την πραγματική αιτία. Εξήγησε με ηρεμία, πως οι υποχρεώσεις που σε βαραίνουν και όχι η συναισθηματική σου αποστασιοποίηση, σε έχουν φέρει σε αυτή τη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να προχωρήσεις εσύ στο πρώτο βήμα, κάνοντας το ταίρι σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσετε όμορφα και ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, μπορείς σήμερα να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα στο δρόμο σου. Στα οικονομικά, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.


Δίδυμος
Γενικά
Αν καταφέρεις, Δίδυμε, να μην χάνεις διαρκώς τη συγκέντρωσή σου απέναντι στους στόχους σου, έχεις ελπίδες να τους δεις να πραγματοποιούνται. Βάλε μία τάξη στη ζωή σου η οποία θα σου επιτρέψει να φροντίζεις τις πρακτικές σου ανάγκες, χωρίς υπερβολικές στερήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Δίδυμε, και να κάνεις συζητήσεις μαζί του, που θα σε ηρεμήσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Δίδυμέ μου, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός που θα έχεις, θα είναι σήμερα στα ύψη! Στα οικονομικά, πρέπει πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να προσέχεις. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα.


Καρκίνος
Γενικά
Πλήθος ιδεών συνωστίζονται στο δημιουργικό κομμάτι του μυαλού σου, Καρκίνε μου, και ψάχνουν διέξοδο. Οι πλανήτες προσφέρουν τη δυνατότητα να επιλέξεις αρκετούς τρόπους έκφρασης, αλλά και να είσαι συγκεντρωμένος κι ειλικρινής με τον εαυτό σου, ώστε να καταφέρεις να διαλέξεις την οδό που σου ταιριάζει. Έτσι, θα έχεις πιο ευχάριστη διάθεση, αλλά και καλύτερο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα και να περάσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ρομαντικά, ώστε να νιώσεις πραγματικά όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις, αλλά έχε πρώτα ένα πλήρες πρόγραμμα. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, επειδή θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
 

Λέων
Γενικά
Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου αυτό το διάστημα, Λέων μου, στην αναζήτηση των κατάλληλων τρόπων δράσης, που θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση των επιδιώξεών σου. Οι πλανήτες βοηθούν στην επιτυχή εύρεση και στηρίζουν κάθε δυναμική μορφή δράσης με θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά σε σένα πάλι κάτι λείπει. Φρόντισε, λοιπόν, να μιλήσεις σήμερα με το ταίρι σου, ώστε να μην καταπιέζεσαι ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Λέων, σήμερα πρόσεχε, διότι θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ, για να λύσεις τα προβλήματα που θα φέρουν. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πολλά ανοίγματα, που πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς.

Παρθένος
Γενικά
Μην απογοητεύεσαι, Παρθένε μου, όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως περιμένεις. Η ζωή δεν είναι ολοκληρωτικά προβλέψιμη. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι για να σκεφτείς και οργανώσου ενάντια στις δυσκολίες. Τα άστρα πάντως δείχνουν, πως σύντομα καταφέρνεις να τις αποφύγεις οριστικά, βελτιώνοντας τις συνθήκες που ζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να τα πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Παρθένε, φρόντισε σήμερα να διώξεις και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Ζυγός
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Ζυγέ, υπαγορεύει μεγάλη ευτυχία, που έρχεται αναπάντεχα και σε ξαφνιάζει. Μην επιτρέπεις στο φόβο της αποτυχίας να σε εμποδίσει να γιορτάσεις για όσα, με τόσο κόπο και κούραση, κέρδισες. Η επιτυχία σου ανήκει και αξίζεις κάθε στιγμή χαράς και ικανοποίησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με το ταίρι σου, Ζυγέ, θα είναι πολύ καλή. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα, Ζυγέ, θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να κινηθείς με ψυχραιμία και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις στις κινήσεις που κάνεις και σε αυτά που θα ξοδέψεις.


Σκορπιός
Γενικά
Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας σου, Σκορπιέ μου, και η τάση σου να εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις, είναι η αιτία της εδώ και καιρό κοινωνικής σου αποστασιοποίησης. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό όσα έρχονται και θυμήσου, πως δε χρειάζεται να είσαι πάντα στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, Σκορπιέ. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το ταίρι σου για τρίτα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Προσπάθησε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.


Τοξότης
Γενικά
Η τεράστια ευστροφία και διαίσθησή σου, Τοξότη, είναι τα στοιχεία που πολλές φορές σε σώζουν από τα δύσκολα. Εισπράττεις αγάπη, αλλά κάποιες φορές οι σχέσεις σου χαρακτηρίζονται κι από το στοιχείο της εξάρτησης. Θα σου φανεί χρήσιμη μία ανακατάταξη σε ανθρώπινο επίπεδο και καλό είναι να ξεκινήσεις μετριάζοντας λίγο την κριτική σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Τοξότη, να ξοδέψεις το χρόνο σου σε άλλες υποχρεώσεις και να μη δώσεις την κατάλληλη βαρύτητα στην σχέση σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι τώρα που ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις και, προπάντων, φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.


Αιγόκερως
Γενικά
Η ανάγκη σου για καταξίωση, Αιγόκερέ μου, ορισμένες φορές σε οδηγεί σε υπερβολές, που σε απομακρύνουν από το στόχο. Φρόντισε, λοιπόν, να ηρεμήσεις και με περισσότερη ψυχραιμία να σκεφτείς τρόπους δράσης, λιγότερο προκλητικούς. Με αυτόν τον τρόπο, η δημιουργική φύση σου θα βρει την απαραίτητη κατεύθυνση και δε θα χάνεις χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά κι ερωτικά, ώστε να αποφορτιστείς από το άγχος που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που υπάρχουν μέχρι τώρα. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα, διότι μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Υδροχόος
Γενικά
Πολλά μυστικά φτάνουν σε σένα, Υδροχόε, και σου δημιουργείται τεράστιο άγχος. Μην υπερβάλλεις όμως, αν δε θέλεις να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Το καλύτερο θα ήταν να αγνοήσεις εντελώς αυτές τις πληροφορίες και να μην τις μεταφέρεις σε κανέναν. Αυτό θα σε απομακρύνει από κάθε επικίνδυνη εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Υδροχόε, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και αφήσεις στην άκρη κάποιους εγωισμούς που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε μου, πρέπει σήμερα να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι πολύ καλά, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις. Συμφωνίες και συναλλαγές πάντως, γενικώς ευνοούνται.


Ιχθύς
Γενικά
Η τόλμη, ο δυναμισμός, τα πλούσια προσόντα σου και η μεγάλη σου καλοσύνη, Ιχθύ, γίνονται αιτία να σε θαυμάζουν πολλά άτομα και να ορκίζονται στη φιλία σας. Αυτό δε εξαγοράζεται, όσα χρόνια και αν περάσουν. Δείξε όμως πόσο αναγνωρίζεις αυτή τη δικαίωση, διότι όσοι σε αγαπούν χρειάζονται επίσης και να το ξέρουν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, φρόντισε να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, διότι κάποιες κινήσεις που θα κάνεις, θα εκνευρίσουν το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο με την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα μπορέσεις να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, καλό είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα. Τα οικονομικά σου δεν πηγαίνουν άσχημα, αλλά φρόντισε σήμερα να μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.


Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ