Καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Πατρών - Πύργου - Συνεχίστηκε σε χωριά της Δ. Αχαΐας - ΝΕΟΤΕΡΑ

τα ξημερώματα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση: 9.32: Σεσημασμένα για κλοπές σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας και του κάμπου της Ηλείας (Μανωλάδα - Βάρδα), είναι τα πέντε άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που καταδιώχθηκε από αστυνομικές δυνάμεις σήμερα τα ξημερώματα.

Η πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος, είναι στη διάθεση της Αστυνομίας που συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ο  ένας εκ των οποίων μάλιστα δεν δίστασε να τραβήξει όπλο να το στρέψει στο περιπολικό και να πυροβολήσει, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός Αστυνομικού.

Η καταδιώξη άρχισε όταν ο δηγος του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε έλεγχο περιπολίας ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας και ανέπτυξε ταχύτητα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και δυνάμεις της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ανέλαβαν δράση.

Πρώτη Ενημέρωση 9.23: Ο έλεγχος αυτοκινήτου που εκινείτο στην Πατρών - Πύργου, εξελίχθηκε σε επεισοδιακή καταδίωξη από δυνάμεις της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του tempo24.gr, στις 5.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όχημα που επέβαιναν 5 άτομα (πιθανόν Ρομά), με κατεύθυνση την Πάτρα, εντοπίστηκε στο ύψος της Κάτω Αχαΐας με τον οδήγο να μην σταματά σε σήμα για έλεγχο αναπτύσσει ταχύτητα. Ακολούθησε καταταδιώξη με πηγές του tempo24.gr να αναφέρουν πως ένας εκ των επιβαινόντων, έβγαλε όπλο και πυροβολούσε στον αέρα...!

Το "ύποπτο" όχημα κατευθύνθηκε σε χωριά της Δυτικής Αχαΐας, μεταξύ των οποίων Ριόλος και Πέττα, καταφέρνοντας τελικά να διαφύγει. 

Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζεται από την ΕΛ.ΑΣ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ