Πάτρα: Σήμερα Σάββατο το μνημόσυνο του Χρήστου Χριστόπουλου

Σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας στις 9 το πρωί,  θα τελεστεί το 40ημερο μνημόσυνο του Χρήστου Ι. Χριστόπουλου, εκδότη της Εφημερίδας "ΓΝΩΜΗ".

Ο Χρήστος Ι. Χριστόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών, έχοντας διανύσει μια πολυσήμαντη πορεία ζωής, με προσφορά στην Πάτρα, την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και υπηρέτησε με αγάπη και πάθος, ασκώντας με ήθος το δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Γεννήθηκε στο Μπεγουλάκι από οικογένεια βιοπαλαιστών και κατόρθωσε με εργατικότητα, πείσμα και μεράκι να ιδρύσει πριν από 46 χρόνια την «ΓΝΩΜΗ», το τέταρτο «παιδί» του και πριν 17 χρόνια την ημερήσια εφημερίδα «Πρωινή ΓΝΩΜΗ».

Το κενό της απουσίας του μεγάλο, ανεκπλήρωτο για την σύζυγό του Ιουλία Σκιαδαρέση-Χριστοπούλου και τα τρία του παιδιά, τη Γεωργία (νηπιαγωγό), τον Γιάννη (ο οποίος συνεχίζει τα χνάρια του έχοντας αναλάβει τη Γενική Διεύθυνση της εφημερίδας) και την Εύη (φιλόλογο), τα τέσσερα εγγόνια του, αλλά και την εκδοτική οικογένειά του, τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς, οι οποίοι θα είναι εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη του και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ