Η Ζωή έκανε...ντου σε συμβολαιογραφείο!

ΕΚΑΝΕ... ΜΠΟΥΛΙΓΝΚ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ

 

«Εφοδο» σε συμβολαιογραφικό γραφείο που διενεργεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε ένα παραλήρημα δημαγωγίας η πρώην Πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε σε συμβολαιογραφικό γραφείο και έκανε... μπούλιγνκ στην συμβολαιογράφο και σε συνεργάτες της, σχετικά με την διαδικασία που επρόκειτο να ακολουθηθεί.

Κατέγραψε μάλιστα την «επίσκεψή» της αυτή σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στην ιστοσελίδα freedomtv.gr, σημειώνοντας: «Ορίστε τα πρόσωπά αυτών που θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, πίσω από κλειστές πόρτες, με την προστασία της Κυβέρνησης και ολόκληρου του πολιτικού συστήματος».

Ακόμη πιο αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μια πρώην πρόεδρος τη Βουλής και δικηγόρος στο επάγγελμα, όχι μόνο δεν πήρε την συναίνεση των προσώπων που βιντεοσκόπησε (πράγμα που είναι παράνομο) αλλά τους εξέθεσε δημοσίως, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά τους, για να κάνει ένα σόου φθηνής δημοκοπίας και λαϊκισμού.

Αγνοώντας τις διαμαρτυρίες της συμβολαιογράφου και των συνεργατών της η Ζωή Κωνσταντοπούλου βιντεοσκοπούσε τα πρόσωπά τους. Στις ερωτήσεις τους με ποια ιδιότητα βρίσκεται εκεί η πρώην πρόεδρος της Βουλής απέφευγε συστηματικά να απαντήσει. Ζητούσε δε επίμονα να της δείξουν την διαδικασία των πλειστηριασμών. «Μα είναι ηλεκτρονικοί, ξέρετε τι σημαίνει ηλεκτρονικός πλειστηριασμός;» της αποκρίθηκαν οι εργαζόμενοι στο συμβολαιγραφείο και πρόσθεσαν με αφόρητη ειρωνεία: «Αν μπείτε στη Βουλή, θα τα αλλάξετε εσείς...».

«Κρίμα και είστε νέος άνθρωπος» απάντησε αιφνιδιασμένη η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ανοίξτε και κανέναν κώδικα ποινικής δικονομίας» ήταν το τελευταίο «χτύπημα» που δέχθηκε η εισβάλλουσα στο συμβολαιογραφείο, Ζωή Κωνσταντοπούλου. 



 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ