Πάτρα: Αγριεμένη αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε συνοδό ασθενή στις 3 τα ξημερώματα μέσα στο προαύλιο του νοσοκομείου Ρίου

Εντείνεται το πρόβλημα με τα συνεχώς πολλαπλασιαζόμενα αδέσποτα σκυλιά στο νοσοκομείο του Ρίου. Τελευταίο κρούσμα η επίθεση σήμερα τα ξημερώματα εξαγριωμένης αγέλης σε συνοδό ασθενούς εντός του προαύλιου χώρου του νοσηλευτικού ιδρύματος και συγκεκριμένα στο χώρο εισοδου από την κεντρική πύλη.

Η επίθεση έγινε στις 3 μετά τα μεσάνυχτα όταν ο συνοδός αναχωρούσε από το νοσοκομείο προκειμένου να τον "αλλάξει" άλλο συγγενικό πρόσωπο. Εκείνη την ώρα και χωρίς να καταλάβει από που, εμφανίστηκε μια ομάδα πεινασμένων σκύλων, ένας εκ των οποίων δάγνωσε το μανίκι από το μπουφάν του και άρχισε να τον τραβάει. 

Η ψυχραιμία που επέδειξε και το γεγονός ότι δεν πανικοβλήθηκε τον γλίτωσαν από τα χειρότερα, ενώ η κοπέλα που ήταν μαζί του έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να παρέμβουν οι άνδρες σεκιούριτι του νοσοκομείου και ενώ τα σκυλιά είχαν κάνει το μπουφάν του κομμάτια.

Για το θέμα υπήρξε ενημέρωση της πύλης αλλά και της διοίκησης του νοσοκομείου, η οποία σηκώνει τα χέρια ψηλά αδυνατώντας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των αδέσποτων που συνεχώς αυξάνονται και τα οποία ζούν σε συνθήκες πείνας και εγκατάλειψης. 

Γ. Κοντ.

 

Διαβάστε επίσης