Ηλεία: "Φόρτωσαν" γεωργικά εργαλεία, κινητήρες και φυτοφάρμακα από αποθήκη - Τρεις συλλήψεις ανάμεσα τους και ανήλικος - ΦΩΤΟ

στη Γαστουνη

Συνελήφθησαν, χθες  το μεσημέρι, στη Γαστούνη Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, τρεις άνδρες ηλικίας 22, 15 και 14 ετών, σε βάρος των σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Με την ίδια κατηγορία βαρύνονται ακόμη δύο άνδρες, συνεργοί των συλληφθέντων, ηλικίας 26 και 30 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι πέντε δράστες ενεργώντας από κοινού, στις 21-2-2018, τα ξημερώματα, μετέβησαν με αγροτικό αυτοκίνητο σε αποθήκη , στην Γαστούνη, όπου αφού παραβίασαν την περίφραξη και απομόνωσαν τον συναγερμό, αφαίρεσαν γεωργικά εργαλεία, επτά μικρούς κινητήρες, φυτοφάρμακα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας (6.000) ευρώ.

23-2-2018_apodosi_katashethenton_at_pineioy_1.jpg

Στο πλαίσιο μεθοδικών ερευνών, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δραστών, ενώ συνέλαβαν χθες το μεσημέρι στην Γαστούνη τον 15χρονο, τον 14χρονο και τον 22χρονο.

Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα κλοπιμαία, τα οποία κατέσχεσαν και απόδωσαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Διαβάστε επίσης