Πάτρα: Αλαλούμ με τα ραντεβού για τις αιτήσεις του ΚΕΑ - Ένας τηλεφωνικός αριθμός για εκατοντάδες δικαιούχους

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Προβλήματα εντοπίζονται από τις πρώτες ημέρες έναρξης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων του Κοινωικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) απο τους Πατρινούς δικαιούχους.

Η απόφαση του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού και οχι με χαρτάκια προτεραιότητας, αποδεικνύεται σε πρώτη φάση προβληματική.

Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών στο tempo24.gr, ο ένας και μοναδικός τηλεφωνικός αριθμός που κάποιος μπορεί καλέσει για να κλείσει ραντεβού και κατόπιν να επισκεφθεί το κτίριο της ΑΔΕΠ για να υποβάλλει την αίτηση χορήγησης του επιδοματος, είναι συνεχώς κατειλημμένος.

Πολλοί δικαιούχοι μετά τις αλλεπάλληλες άκαρπες προσπάθειες μέσω τηλεφώνου, επισκέπτονται την ΑΔΕΠ και εκεί οι υπάλληλοι τους ενημερώνουν, πως δεν μπορουν να τους εξυπηρετήσουν χωρίς τηλεφωνικό ραντεβου!

Αρκετοί είναι και οι πολίτες που λογω άγνοιας, απευθύνονται στα γραφεία του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, επί της οδού Γούναρη και αφού φτάνουν εκεί, ενημερώνονται πως θα πρέπει να μεταβούν στην Ελευθερίου Βενιζέλου και Σολωμού στο κτήριο της ΑΔΕΠ που έχει την αρμοδιότητα της λήψη και υποβολή των αιτήσεων του ΚΕΑ. Απαραίτητη προυπόθεση όμως να έχει κλειστεί ραντεβού μέσω τηλεφώνου.

Επισημαίνεται πως οι δικαιούχοι του ΚΕΑ που η αρχική αίτησή τους είχε υποβληθεί στην Πρόνοια, για ανανέωση ή τροποποίηση της αίτησής τους, θα απευθύνονται μόνο στην Πρόνοια,

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Κτίριο της ΑΔΕΠ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και Σολωμού , μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού καθημερινά στο τηλ. 2610330974 και ώρες 8:00π.μ έως και 12:00π.μ. από αύριο Πέμπτη 22/02/2018.

(Δεν θα μοιράζονται πλέον αριθμοί προτεραιότητας από την υπηρεσία).

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ που η αρχική αίτησή τους είχε υποβληθεί στην Πρόνοια, για ανανέωση ή τροποποίηση της αίτησής τους, θα απευθύνονται μόνο στην Πρόνοια, μέχρι νεοτέρας ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης