Πάτρα: Ακυρώθηκε και το δεύτερο συλλαλητήριο για την Μακεδονία - Καταγγελία "φωτιά" για τους διοργανωτές

ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

Την τύχη της πρώτης απόπειρας πραγματοποίησης συλλαλητηρίου στην Πάτρα για το Σκοπιανό, φαίνεται πως είχε και η προσπάθεια των διοργανωτών του δεύτερου που είχε προγραμματιστεί για τις 11 Μαρτίου στην Πλατεία Γεωργίου.

Στην σελίδα που δημιουργήθηκε στο ΦΒ, υπάρχει η ένδειξη πλέον "Η εκδήλωση ακυρώθηκε. Δεν μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την εκδήλωση, αλλά μπορεί να αναρτάτε δημοσιεύσεις".

28308376_10216103894220801_1238102384_n_0.jpg

Η πραγματοποιήση της εκδήλωσης αναβλήθηκε χρονικά δυο φορές. Αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου, στη συνέχει μετατέθηκε για τις 4 Μαρτίου και τελικώς ορίστηκε για τις 11 Μαρτίου.

 Μάλιστα σε προ ημερών διαδικτυακή ανάρτηση οι διοργανωτές ανέφεραν:

"Μετά απο παράκληση των φορέων που συντονίζουν τα λεωφορεία απο όλη την Ελλάδα το συλλαλητήριο θα γίνει στις 11/3 ώστε να μπορούν να παρεβρεθούν όλοι.

Είμαστε χαρούμενοι για την μεγάλη απήχηση που υπάρχει και στην Πάτρα!".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΑΣ 11/3
Δυστυχώς διαπιστώνουμε με τα λύπη μας, ότι δεν μπορεί να στηθεί ένα σοβαρό συλλαλητήριο, που αφορά εθνικό ζήτημα και το ζήτημα της Μακεδονίας μας, υπό Ερασιτεχνικές συνθήκες. Κάποιοι προσπάθησαν να μας επιβάλουν άτομα που εμπλέκονται σε απάτες ή εξυπηρετούν συμφέροντα! Οφείλουμε όμως μετά την εμπλοκή μας στα δύο προηγούμενα μεγαλειώδη συλλαλητήρια να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια και αξιοπιστία μας, ως εκ τούτου:

ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ απο την διοργάνωση και την στήριξη οι: Ακριτίδης Παναγιώτης, Δεληγιαννίδης Γεώργιος & Σταύρος Γεωργίου

Ρωτήστε τους δήθεν διοργανωτές που μας επιβλήθηκαν με το ετσι θέλω, για την ΑΠΑΤΗ με τις παμμακεδονικες που έκαναν. Δημιούργησαν δελτίο τύπου με Παμμακεδονικές που ΠΟΤΕ δεν έδωσαν άδεια ή εκγριση με αποτέλεσμα να υπάρχει νομικό θέμα εις βάρος τους. Πέραν τοϋτου έχουν εμπλέξει άτομα απο κόμματα και άτομα που εξυπηρετούν συμφέροντα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με άλλες εκδηλώσεις!

28309129_1606509402732035_310840530_n.png

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ