Έσωσε από πνιγμό γνωστή παρουσιάστρια ο Μάριος Πρίαμος

στη λεμεσό

Ήρωας ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Ο εκπαιδευτής καταδύσεων και πρώην παίκτης του Survivor έσωσε από βέβαιο πνιγμό τη γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια Μαρία Μόργκαν Νικολάου. Η παρουσιάστρια εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της λόγω της θεομηνίας που έπληξε τη Λεμεσό το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και, όπως η ίδια αποκάλυψε, χρωστάει τη ζωή της στον πρώην «Μαχητή».

Η παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Πάρτι στο χωριό» που μεταδίδεται από το κυπριακό κανάλι TV ONE, περιέγραψε με λεπτομέρειες τις δραματικές στιγμές που έζησε φεύγοντας από το σπίτι μιας φίλης της για να επιστρέψει στο δικό της. Παρότι η κακοκαιρία ήταν σφοδρή, εκείνη αποφάσισε να πάρει το αυτοκίνητό της. Τα ορμητικά ποτάμια που είχαν ξεχειλίσει τους δρόμους χτύπησαν με δύναμη το όχημα της και τότε η Μαρία συνειδητοποίησε ότι έχανε τον έλεγχο, ενώ τα νερά γέμιζαν την καμπίνα. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης άκουσε τα ουρλιαχτά και τις εκκλήσεις της για βοήθεια και έσπευσε να τη σώσει.

«Εκείνη τη στιγμή, πάνω στον πανικό μου, είδα έναν άνθρωπο που έτρεξε να με απεγκλωβίσει από το παγιδευμένο αυτοκίνητο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιος είναι. Τελικά, μετά το σοκ, αντιλήφθηκα ότι ήταν ο Μάριος Πρίαμος και τον ευχαρίστησα. Με έσωσε από τον θάνατο και του χρωστώ τη ζωή μου» δήλωσε η παρουσιάστρια στην «Espresso».

Ο φιναλίστ του πρώτου Survivor βρισκόταν στο σημείο με πρώην συμπαίκτες του στο reality επιβίωσης (τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου). Επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση όταν άκουσαν τις κραυγές της Μαρίας Μόργκαν Νικολάου. Τότε ο Μάριος έτρεξε προς το παγιδευμένο αυτοκίνητο και απεγκλώβισε την οδηγό, πριν τα νερά παρασύρουν το όχημα. Η παρουσιάστρια μάλιστα, για να δείξει την ευγνωμοσύνη της, το επόμενο βράδυ έβγαλε έξω τον Μάριο και την παρέα του.

Πηγή: Espressonews.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ