Λιολιώ Κολυπέρα: "Σ' ευχαριστούμε Άγγελέ μας, θα αγωνιστούμε μέχρι να τον "εξοντώσουμε"...

το συγκινητικό μήνυμα της προέδρου του "αλματος ζωής" στην 34χρονη δασκαλα

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε η Λιολιώ Κολυπέρα, προέδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας "Άλμα Ζωής"  την 34χρονη δασκάλα Σταυρούλα Φρεμεντίτη - Βανταράκη, που κηδεύθηκε χθές μέσα σε κλίμα οδύνης.

Εγραψε συγκεκριμένα η κ. Κολυπέρα:

Σήμερα η Σταυρούλα πέταξε ψηλά, στον Παράδεισο, ακολουθώντας την πορεία που όρισε γι΄αυτήν ο Δημιουργός της.
Το πέταγμα της είχε την μεγαλοσύνη, το θάρρος, την υπομονή και την αξιοπρέπεια που την διακατείχε σε όλο αυτόν τον «πόλεμο», που έδωσε κατά του καρκίνου του μαστού, που αυτήν την φορά αποδείχθηκε, δυστυχώς, δυνατότερος από την τρυφερή και ευαίσθητη Σταυρούλα μας.
Η επιθυμία της ήταν το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ να συνεχίσει να ευαισθητοποιεί, να κινητοποιεί, να στηρίζει την γυναίκα με καρκίνο μαστού και να ενημερώσει, όλο και περισσότερους, όλο και περισσότερο, για την τεράστια αξία της έγκαιρης και έγκυρης διάγνωσης, που η ίδια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί.
Όλοι εσείς που σήμερα χαρίσατε, αντί στεφάνων, το ποσό των € 2.019,50 στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, μας βοηθάτε να συνεχίσουμε τον αγώνα και την προσπάθεια, με περισσότερη δύναμη, σύμφωνα με την επιθυμία, για χάρη και στο όνομα της Σταυρούλας και κάθε Σταυρούλας αυτού του κόσμου, μέχρι να τον «εξοντώσουμε»….Σε ευχαριστούμε ΄Αγγελέ μας........

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ