Καταγγελία σοκ για ξυλοδαρμό σε γυμναστήριο - Προπονητής γρονθοκόπησε τον γιο μου γιατί διαφώνησαν για...μία άσκηση - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σοβαρό τραύμα κάτω απο το αριστερό του μάτι είναι το αποτέλεσμα ενός σκληρού χτυπήματος που δέχθηκε στο πρόσωπο από τον προπονητή του ο 21χρονος Σωτήρης στο γυμναστήριο που αθλούνταν στον Άλιμο.

Όπως καταγγέλλει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 o Παναγιώτης Γεωργας, πατέρας του 21χρονου "διαφώνησε με τον προπονητή του για μια άσκηση και αυτός, γι' αυτή την ασήμαντη αφορμή του έδωσε μια τόσο δυνατή γροθιά στο πρόσωπο που το παιδί έχει κάνει 4 κατάγματα στο μέρος κάτω από το μάτι του. Αν ανέβαινε λίγο παραπάνω θα του έκοβε το οπτικό νεύρο".

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή βοηθείας, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Ο πατέρας του 21χρονου πρόσθεσε "θα προσπαθήσω με κάθε νόμιμο μέσο να τιμωρηθεί ο δράστης, έχουμε πάει στον ιατροδικαστή, έχουμε έκθεση από το νοσοκομείο "Γεννηματάς". Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω, ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ένας γυμναστής βρίσκεται στο χώρο του γυμναστηρίου για να προσέχει τα παιδιά μας και όχι για να σκοτώνει τα παιδιά μας".

Από την πλευρά του γυμναστηρίου είπαν πως η επιχείρηση θα εκδώσει ανακοίνωση μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση που διενεργεί η αστυνομία.

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1:

 

 

Διαβάστε επίσης