Αναζητούν σανίδα σωτηρίας σε μια σκευωρία που θα αποκαλυφθεί σε όλο της το μεγαλείο!

Του Θανάση Νταβλούρου

Παρενέβησαν και συνεχίζουν να παρεμβαίνουν απροκάλυπτα στη Δικαιοσύνη, χωρίς να τηρούν ούτε τα προσχήματα!

Την επομένη μέρα κιόλας του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου στην Αθήνα, όπου εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, διόλου τυχαία και κατόπιν «παραγγελίας» τους στον Άρειο Πάγο, η δικογραφία για την περιβόητη υπόθεση της Novartis εστάλη στη Βουλή.

Μια δικογραφία που στηρίζεται σε έωλες και ατεκμηρίωτες καταθέσεις «κουκουλοφόρων» μαρτύρων, οι οποίοι μπήκαν σε καθεστώς «προστασίας» τέσσερις μέρες μετά!

Όχι, δεν έχουμε να κάνουμε με το μεγαλύτερο σκάνδαλο, αλλά με τη μεγαλύτερη σκευωρία των τελευταίων χρόνων!  Και πρόκειται για μια προφανή σκευωρία, στημένη από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με την οποία αναζητά απεγνωσμένα σανίδα σωτηρίας, αλλά που θα αποκαλυφθεί νομοτελειακά σε όλο της το μεγαλείο και θα καταρρεύσει εκκωφαντικά!

Όσο κι αν επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την κοινωνία από τις τραγικές επιπτώσεις της αδιέξοδης και καταστροφικής πολιτικής τους, η οποία κόστισε στον ελληνικό λαό 200 δισεκατομμύρια, δεν θα αποφύγουν το πικρό ποτήρι, που θα το πιουν μέχρι τέλους!

Αυτοί οι ίδιοι, που φώναζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και τώρα πετάνε τον κοσμάκη στο δρόμο με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που ξεκίνησαν την ημέρα της συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη Novartis! Κι αυτό, επίσης, δεν ήταν τυχαίο.

Αλλά ας μην ξεχνούν οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που είχε ποτέ ο τόπος στη διακυβέρνηση του ότι, αν κι έστησαν δέκα κάλπες στη Βουλή σε μια απόλυτη αποθέωση της σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων τους, στις κάλπες θα τους δώσουν την απάντηση που τους αρμόζει και οι πολίτες, που δεν τρώνε πλέον τον σανό τους!

Άλλωστε, στη δημοκρατία, όχι μόνο δεν υπάρχουν αδιέξοδα, αλλά δεν χωρούν και οι σκευωρίες!