Τα ζώδια σήμερα 22 Φεβρουαρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Συνεχίζουμε και εκμεταλλευόμαστε και σήμερα το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου για σπουδαίες αποφάσεις και ωφέλιμες συμφωνίες ή συναντήσεις, αν είμαστε Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου! Από την άλλη Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ουδεκαημέρου, απολαμβάνουν συναίσθημα και ρομαντισμό στα ερωτικά, ενώ οι Μεταβλητοί, οφείλουν να προσέξουν και να μην πιστεύουν ψεύτικες υποσχέσεις. !

Κριός
Γενικά
Η ώρα των αλλαγών έφτασε, Κριέ μου, και δε χωράει κάποια αναβολή. Δυστυχώς, θα πρέπει να αποχωριστείς τις ευκολίες που σου προσφέρθηκαν όλο αυτό το διάστημα και να προχωρήσεις χωρίς κάποια ιδιαίτερη υποστήριξη στο δρόμο σου. Θα τα καταφέρεις πάντως περίφημα, αν παραμείνεις συνεπής στις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά θέματα στη σχέση σου, Κριέ, σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλησε με το ταίρι σου και απόφυγε να παίρνεις όλες τις καταστάσεις πάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, θα τα πας πάρα πολύ καλά σήμερα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με ιδιαίτερη επιτυχία.


Ταύρος
Γενικά
Η ευγένεια, η καλοσύνη και η ανεκτικότητα, Ταύρε μου, που δείχνουν αγαπημένα σου πρόσωπα στην αναβλητικότητά σου έχουν φτάσει σε οριακό επίπεδο. Μην πιέζεις τις καταστάσεις στα άκρα, οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου από σήμερα, για να βάλεις σε τάξη όσα απαιτείται να έχουν ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ταύρε μου, θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις οργανώσει για τη δουλειά σου, Ταύρε, μπορεί να καθυστερούσαν, αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις έξοδα ούτε στο ελάχιστο.


Δίδυμος
Γενικά
Η αγάπη που δέχεσαι από φίλους και συγγενείς, Δίδυμέ μου, σε καταξιώνει κοινωνικά στα μάτια πολλών ανθρώπων, ακόμη κι αυτών που σε κόντραραν μέσα στην οικογένειά σου. Μια ενοχλητική συμπεριφορά που εισέπραξες όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει άλλη διάρκεια κι οι συνέπειές της έχουν πια περάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Δίδυμε, πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτιζαν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις τώρα, που είναι ο Ερμής στους Ιχθείς. Φρόντισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις νέες συνθήκες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει όμως να προσέχεις σε αυτά που λες και ειδικότερα για τις συνεργασίες που θα κάνεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις, διότι θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

Καρκίνος
Γενικά
Οι πλανήτες, Καρκίνε, δημιουργούν τώρα θετική όψη προς εσένα, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς αμέσως. Σε λίγο, ένα νέο κύμα υποχρεώσεων καταφτάνει, οπότε καλό θα ήταν να προλάβεις να απαλλαγείς από το προηγούμενο. Μην αφήνεις την αρνητική σου διάθεση να επηρεάζει τη δυνατότητα για δράση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνουν το κλίμα πάρα πολύ ευχάριστο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, δε θα πάνε καθόλου άσχημα. Έχεις ανασφάλεια για την πορεία της εργασίας σου, αλλά σε βεβαιώνω, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις με τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


Λέων
Γενικά
Τα άσχημα πέρασαν, Λέων μου. Από εδώ και μπρος, θα δεις μόνο χαρές και ευκολίες, που θα οδηγούν σε επιτυχία και ευτυχισμένες στιγμές. Η καινούργια σου καθημερινότητα αποκαθιστά κάθε αδικία που βίωσες. Η διάθεσή σου βελτιώνεται ολοκληρωτικά και νέες ευκαιρίες σου προσφέρουν τη δυνατότητα μεταμόρφωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, έχει αρχίσει να πηγαίνει καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά σήμερα. Οι αποδόσεις σου θα είναι υψηλές, ενώ θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.


Παρθένος
Γενικά
Μην αφήνεις τον αρνητισμό του περίγυρού σου, Παρθένε, να σε επηρεάζει σήμερα σε αποφάσεις και κινήσεις, που απαιτούνται για την προσωπική σου εξέλιξη. Ο δρόμος σου είναι αποκλειστικά θετικός, αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να παραμείνεις συνεπής σε όσα έχεις αποφασίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε μου, όλα θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να μη ρίχνουν την ψυχολογία σου κάποια θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που ίσως είχαν πάρει αναβολή ή να καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε, λοιπόν, με τις κινήσεις που θα κάνεις, να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.
Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018

Ζυγός
Γενικά
Η αφοσίωση και το ενδιαφέρον που δείχνεις στους φίλους σου, Ζυγέ, επαινούνται και κερδίζεις πολλά. Οι αντίπαλοί σου χάνουν κάθε δυνατότητα να διαστρεβλώσουν τις εντυπώσεις γύρω από το άτομό σου και ο δρόμος μπροστά σου ανοίγεται με πολλές ευκαιρίες για εξέλιξη και πρόοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, Ζυγέ μου, αφού θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στεναχωρήσεις το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, και σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις, για να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα, που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.


Σκορπιός
Γενικά
Η οικογένειά σου σε στηρίζει, Σκορπιέ, και καταφέρνεις να αποκαταστήσεις ένα σοβαρό λάθος, που σου κοστίζει εδώ και καιρό. Δείξε ευγνωμοσύνη και φρόντισε να αποφεύγεις από εδώ και στο εξής τις κακοτοπιές, διότι είναι πολύ πιθανό τα πράγματα να επανέλθουν σε δύσκολο σημείο, αν δεν προσέξεις όσο πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε λίγο τον περίγυρό σου όμως, διότι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα σε οικονομικές συναλλαγές.


Τοξότης
Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, Τοξότη, τώρα αποδίδει και η ιδιαίτερη έμπνευσή σου κερδίζει εντυπώσεις. Σημαντικά πρόσωπα αξιολογούν θετικά την εξέλιξη αυτή και καταξιώνεσαι. Νέες προτάσεις έρχονται και θα τις δεις, αρκεί να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου, Τοξότη μου, και σήμερα να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά εσύ, αλλά και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, για να έχεις την επιτυχία με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς έξυπνα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Αιγόκερως
Γενικά
Μεγάλες ευκαιρίες εξέλιξης και βελτίωσης σε όλους τους τομείς έρχονται για σένα, Αιγόκερέ μου, και ιδιαίτερα σε τομείς για τους οποίους είχες εργαστεί συστηματικά στο παρελθόν. Ανταμοιβή, δικαίωση και αναγνώριση των προσπαθειών σου έρχονται να επισφραγίσουν μία μεγάλη περίοδο και να ωθήσουν δυναμικά την άνοδό σου. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα παρακολουθούν με χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Αιγόκερε, να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε καλύτερα και οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Έχεις ήδη πάρα πολλές υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
Γενικά
Ο φόβος που σου άφησαν οι άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος, Υδροχόε, επιδρά ανασταλτικά στη διαδρομή της προσωπικής σου ζωής. Μην αφήνεις όμως το παραμικρό να υπονομεύει τις άριστες δυνατότητες που διαθέτεις, για πλήρη αποκατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Οι πλανήτες σού προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Υδροχόε. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ευχάριστη. Φρόντισε, λοιπόν, να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να το κάνεις να νιώσει καλύτερα κι αυτό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Στα οικονομικά, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα αυτή την περίοδο.


Ιχθύς
Γενικά
Μεγάλες αλλαγές έρχονται τώρα, Ιχθύ, και αρνείσαι να τις δεχτείς. Προσπάθησε να προσαρμοστείς στο νέο τρόπο ζωής και μην αντιστέκεσαι σε όσα είναι για το καλό σου. Οι νέες συνθήκες θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου σε όλα τα ζητήματα και οι επιδιώξεις σου θα πραγματοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τη σχέση σου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα στην εργασία σου, Ιχθύ. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες, για να μη φτάσουν τα πράγματα εκεί που δε θα ήθελες. Στα οικονομικά, δεν πρέπει σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζουν και αποδίδουν.


Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης