Ο Δήμος στηρίζει τον αγώνα του λαού της Πάτρας ενάντια στους πλειστηριασμούς

Συλλαλητήριο πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, εργατικά σωματεία, σύλλογοι επαγγελματοβιοτεχνών και συνταξιούχων καταγγέλλοντας την υφαρπαγή των κόπων του λαού από τις τράπεζες με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης Συριζα – Ανελ η οποία σφίγγει τη θηλιά του χρέους στο λαιμό του λαού. 

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Διαμερισματικοί σύμβουλοι.

Ο Δήμαρχος και η Πρέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε δηλώσεις τους υπογράμμισαν ότι ο Δήμος με ό,τι μέσα διαθέτει στηρίζει τον αγώνα για να μην βγει σε πλειστηριασμό και λεηλατηθεί το λαϊκό βιός από τους τραπεζίτες και το κεφάλαιο. Τόνισαν την ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης Συριζα – Ανελ, με τις ευλογίες της οποίας προχωρούν οι διαδικασίες των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, σημειώνοντας ότι ο λαός πρέπει να αγωνιστεί όλοι για έναν κι ένας για όλους, εκφράζοντας την αλληλεγγύη που θα κάνει κουρελόχαρτο αυτές τις εξελίξεις οι οποίες είναι μέρος των προαπαιτούμενων της τρίτης αξιολόγησης.

 

Διαβάστε επίσης