Τα ζώδια σήμερα 21 Φεβρουαρίου

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Από την μια έξτρα συναίσθημα για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, ουτοπία και ψευδαισθήσεις στον Έρωτα για τα Μεταβλητά Ζώδια του 3ου δεκαημέρου αλλά και σοβαρές αποφάσεις και ωφέλιμες επικοινωνίες για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Γενικά
Μην αφήνεις εκκρεμότητες του παρελθόντος να αιωρούνται, Κριέ μου, διότι αυτές που έρχονται, απαιτούν ακόμα μεγαλύτερο κόπο για την κάλυψή τους. Βάλε σήμερα τα πράγματα σε τάξη, για να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες, που θα σε οδηγήσουν σε εξέλιξη και πρόοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, και μάλιστα σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και φρόντισε να μην κλείσεις συμφωνίες.


Ταύρος
Γενικά
Οι φίλοι σου απορούν για την απόμακρη και σχεδόν αδιάφορη στάση σου, Ταύρε μου. Είναι πια καιρός να τους εξηγήσεις το πρόγραμμα στο οποίο ζεις και τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτό. Οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα δεν είναι ντροπή, αντίθετα σε τιμά η πρόθεσή σου να αναλάβεις τις ευθύνες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα παραμείνει σε πολύ καλή κατάσταση, Ταύρε, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού η ψυχολογία σου δε θα είναι και πολύ θετική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε μου, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε μόνο να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση κι ειδικότερα τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.


Δίδυμος
Γενικά
Η οικογένεια σε φορτίζει, Δίδυμε, με πλήθος ζητημάτων που σου αναθέτουν διαρκώς. Οι λύσεις δεν αφορούν αποκλειστικά εσένα και μία ήσυχη συζήτηση θα αποκαταστήσει την τάξη, επαναφέροντας τις ισορροπίες. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, πρέπει να προσέχεις τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, διότι θα βγεις από το πρόγραμμά σου.


Καρκίνος
Γενικά
Μην αφήνεις οποιονδήποτε να σε αποθαρρύνει σε όσα σχεδιάζεις, Καρκίνε μου. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου και προχώρησε στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Οι πλανήτες ευνοούν τη δημιουργική σου διάθεση και δέχεσαι ανταμοιβή κι αναγνώριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Καρκίνε μου, τώρα που είναι ο Ερμής στον Κριό και σε ευνοεί, να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, θα δημιουργηθούν προστριβές και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα, που δεν περίμενες. Τα οικονομικά θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδά σου θα είναι δυστυχώς πάρα πολλά.

Λέων
Γενικά
Μία μετακίνηση, Λέων, γίνεται αφορμή για τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που έχεις πολύ καιρό να δεις. Η πληροφορία που μαθαίνεις σε ταράζει, αλλά γίνεται βάση για τεράστιες αλλαγές. Τελικά τα πράγματα δεν ήταν όπως νόμιζες και ήρθε η ώρα να το μάθεις αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά και η γοητεία σου, θα είναι στα ύψη τους! Εσύ, που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι οι πλανήτες θα σου δώσουν τόσο ερωτισμό, που τίποτε δε θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.


Παρθένος
Γενικά
Μην πτοείσαι, Παρθένε, από τις άδικες επιθέσεις, που σκοπό έχουν μόνο να σε αποπροσανατολίσουν από το ουσιαστικό πρόβλημα. Ακολούθησε πιστά το δρόμο σου και μην ακούς κανέναν και τίποτε. Η σταθερότητα και η σοβαρότητά σου σε δικαιώνουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά για να βελτιωθούν περισσότερο, φρόντισε να εξωτερικευτείς πιο πολύ στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι, πως ο Ερμής από τους Ιχθείς θα σε ευνοήσει, ώστε με την κοινωνικότητά σου να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, Παρθένε, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά, θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις όμως σημαντικές αποφάσεις και προτιμότερο είναι, να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων.


Ζυγός
Γενικά
Επιτυχίες, νέες προτάσεις και επικερδείς συμφωνίες, σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, Ζυγέ, βελτιώνουν ουσιαστικά την κατάσταση. Οι κακές στιγμές του παρελθόντος ευτυχώς τελειώνουν και σύντομα τη θέση τους παίρνουν ευχάριστες εξελίξεις, που βελτιώνουν τη διάθεσή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου, Ζυγέ, και θα θέλεις να λύσεις κάποια προβλήματα, που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πάνε αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται σήμερα να κινηθείς πιο γρήγορα, για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά θα έχουν μια (μικρή) άνοδο, αρκεί να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.


Σκορπιός
Γενικά
Η κακή σου διάθεση, Σκορπιέ, γίνεται αφορμή να αποξενωθείς από τον κοινωνικό σου κύκλο. Μην το επιτρέπεις αυτό στον εαυτό σου. Η πραγματική ζωή βρίσκεται έξω από το σπίτι και η λύση των προβλημάτων σου επίσης. Πίεσε τον εαυτό σου να ξεκινήσει πάλι τη διαδρομή, που έχει προσωρινά σταματήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Σκορπιέ, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή και προπάντων πρέπει να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις που θα βοηθήσουν να αυξηθούν τα έσοδά σου.


Τοξότης
Γενικά
Η αδυναμία σου μερικές φορές, Τοξότη μου, να αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά τα πράγματα, σε οδηγεί συχνά σε αδιέξοδα. Μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με θεωρητικές σκέψεις. Στηρίξου στα πόδια σου και προχώρησε μπροστά, για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Οι πλανήτες βοηθούν σε αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, Τοξότη, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν εκπέμπεις τόσο άγχος από άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη από τους Ιχθείς δίνει όλα τα καλά της, για να κάνεις την πιο ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Τοξότη μου, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου σήμερα με αρκετή σύνεση.


Αιγόκερως
Γενικά
Η ευαισθησία και ο πλούσιος συναισθηματικός σου κόσμος, Αιγόκερε, αναγνωρίζονται και η καλοσύνη σου επαινείται. Μην υπερβάλλεις όμως με τις ανάγκες των άλλων, διότι σύντομα θα διαπιστώσεις πως ίσως δεν υπάρχει κάποιος να φροντίσει για τις δικές σου. Ασχολήσου, λοιπόν, περισσότερο με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα, Αιγόκερε, θα είσαι μέσα στις υποχρεώσεις και στις καθημερινές ευθύνες, αυτές που αγχώνουν το ταίρι σου και σε κάνουν να μην του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Οι συνεργασίες σήμερα ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Γενικά
Μία καινούργια φιλία, Υδροχόε, αποδεικνύεται εδώ και καιρό πως δε σε συμφέρει ιδιαίτερα. Κάνε μία συζήτηση και βάλε τη σχέση σας σε νέες βάσεις. Αν δεν υπάρξει λύση, δυστυχώς θα πρέπει να αποχωρήσεις. Μην αφήνεις κοντινά σου πρόσωπα να σε εκμεταλλευθούν προς χάριν της φιλίας σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Υδροχόε, και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε μου, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που ίσως έχουν γίνει μέχρι τώρα και σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν, θα αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.


Ιχθύς
Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, Ιχθύ, να προωθήσεις σχέδια του παρελθόντος, που παραμένουν σε ακινησία. Η δυναμική σου πρόθεση βοηθάει πολύ στην ολοκλήρωση των σχεδίων αυτών. Η ικανοποίηση δεν θα αργήσει να έρθει και θα υπάρξει διάρκεια ως προς το αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ μου, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δε σου αρέσουν. Μήπως, λοιπόν, θα έπρεπε κάποια στιγμή να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά θέματα στη σειρά τους; Κι αν δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι, ότι η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο έχει φτιάξει τη διάθεσή σου και ο ρομαντισμός σου ξεχειλίζει. Θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, απόφυγε σήμερα να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον! Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις έντονη αισιοδοξία και θα οδηγείσαι σε αποφάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου


Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ