Ειρήνη Λαγούδη: «Εδραιώνεται η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας»- Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας- Ξανά στο κάδρο ο γιατρός

Τα στοιχεία της δικογραφίας που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση, κυρίως στην οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Τα στοιχεία αυτά «δίχνουν» ότι η 44χρονη μητέρα αυτοκτόνησε και μάλιστα με ανατριχιαστικό τρόπο. Από τις έρευνες και με βάση τα πορίσματα, η αστυνομία πιστεύει ότι η γυναίκα περιέλουσε το σώμα της με το πετρέλαιο και έβαλε φωτιά, ενώ βρισκόταν στην θέση του οδηγού.

Προκύπτει όμως και κάτι ακόμα…

Ήταν στην παραλία μαζί με τον γιατρό και τον αδερφό του!

Την ημέρα της τραγωδίας,η Ειρήνη ήταν στη μοιραία παραλία, μαζί με τον γιατρό αλλά και τον αδερφό του και αυτό, είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο «κάδρο» της πολύκροτης υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη φαίνεται να επικοινώνησε με τον φίλο της, απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της αν δεν τη συναντήσει. Το ραντεβού κλείστηκε στο παραλίμνιο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, όπου εκεί τη συνάντησαν ο φίλος της με τον αδελφό του και ακολούθησε άγριος καβγάς. Ο άνδρας δήλωνε ανυποχώρητα αποφασισμένος να τερματιστεί αυτή η σχέση.

Από τη διαδρομή που έχει καταγραφεί της πορείας των κινητών τηλεφώνων της, φαίνεται ότι αποχώρησαν και οι δύο και πως επιστρέφουν στην κατοικία του φίλου της Ειρήνης. Φαίνεται επίσης, ότι μετά την αποχώρηση τους έχει αποσταλεί το τελευταίο και μοιραίο μήνυμα προς το κινητό του φίλου της, πως «ήρθε το τέλος και πως θα τα ξαναπούν σε μια άλλη ζωή». Σε αυτό το σημείο γραφτηκε το τέλος της Ειρήνης.

Μετακινήθηκε στο πίσω κάθισμα για να σωθεί

Σύμφωνα με την ίδια διαρροή της δικογραφίας, η γυναίκα φέρεται να έβαλε μόνη της τη φωτιά για να αυτοκτονήσει αλλά στη συνέχεια να μετάνιωσε και να προσπάθησε να σωθεί, πηγαίνοντας προς το πίσω κάθισμα.

«Δεν υπάρχει πιο γελοία δικαιολογία ότι μετάνιωσε και ότι μετακινήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο μια γυναίκα 1,85… Και υποψήφιος αυτόχειρας να είναι, αν μετανιώνει ανοιγει την πόρτα και βγαίνει και πέφτει μέσα στη λίμνη για να σβήσει τη φωτιά απ΄τα ρούχα του!» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης, Βασίλης Ταουξής, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

 

 

«Βγαίνουν καθημερινά τεράστια θέματα που όχι μόνο το παζλ συμπληρώνεται αλλά… δε μπορώ να κατανοήσω την αγωνία της αστυνομίας, να πείσει ποιους; Ότι πρόκειται περί αυτοκτονίας! Όταν όλα κατακρημνίζονται και εδραιώνεται η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live

Διαβάστε επίσης