Ένσταση του πληρώματος 41 για την εύρεση του κρυμμένου θησαυρού

διαβαστε την ανακοινωση

Το πλήρωμα 171 όπως ανέφερε αρκετές φορές έπαιξε το παιχνίδι με 4 μέλη σε ένα αυτοκίνητο..πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδύνατον χρονικά  να βρει τα 6 σημεία (παρκόμετρα) που οδηγούσαν στο τελευταίο γρίφο.

Όταν ζητήθηκε από τον εκπρόσωπο του πληρώματος 171 να πει τα σημεία που ήταν οι συντεταγμένες προκειμένου να φτάσει στο τελικό κοντρόλ,  δεν γνώριζε αν και ήταν ο ίδιος που τα είχε βρει ... αλλά οι απαντήσεις που μου έδωσε ήταν ασαφείς και τελικά ποτέ δεν  είπε που ήταν τα παρκόμετρα που έπρεπε να βρει.

 Το πλήρωμα μας έχει ήδη βρει δύο φορές τον Κρυμμένο Θησαυρό έως σήμερα και τις δύο φορές κλήθηκε και απέδειξε πως τον βρήκε. (Υπενθυμίζουμε την τελευταία φορά το 2016 στο Δημοτικό Θέατρο όπου αποδείξαμε στον κ. Πολυδωρόπουλο την αντιστοιχία που κάναμε στα γράμματα, μέσα από την οποία προέκυπτε το Δημοτικό Θέατρο).

Κατόπιν όλων των παραπάνω, καταλαβαίνουμε ότι ο εκπρόσωπος του πληρώματος 171 κακώς βρέθηκε στην «κρύπτη του κρυμμένου θησαυρού» παραπλανώντας τους αρμόδιους και φυσικά δεν ελέγχθηκε εκείνη την στιγμή, αφού τον κρυμμένο θησαυρό βρήκε το δικό μας πλήρωμα και όχι το δικό του.Φυσικά δεν έκανε ένσταση εκείνη την στιγμή, γιατί τότε θα έπρεπε να ελεγχθεί και τότε θα αποκαλυπτόταν, αφού δεν γνώριζε που βρίσκονταν τα σημεία που θα του έδιναν τους αριθμούς για τις συντεταγμένες. Θέλησε λοιπόν να κερδίσει το παιχνίδι «στα χαρτιά» και όχι παίζοντας όπως τόσα άλλα πληρώματα κάναμε εκείνη την ημέρα. Γεγονός που μας λυπεί ιδιαιτέρως γιατί κάτι τέτοιο προσβάλει και την μακρόχρονη ιστορία του Κρυμμένου Θησαυρού.  

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ