Μακιγιάζ κάτω από τα γυαλιά

Cat eye ή πεταλούδα; Κοκάλινα ή μεταλλικά; Όποιο στιλ κι αν είναι το στιλ γυαλιών οράσεως που προτιμάτε, εμείς σας μαθαίνουμε όλα τα μυστικά για να ακτινοβολούν τα μάτια σας κάτω από τα γυαλιά σας πάντα!

Κάντε contouring στο τόξο

Μπορείτε να κάνετε contouring στην πτυχή του βλεφάρου σας. Χρησιμοποιήστε ένα ωραίο ουδέτερο χρώμα στο καπάκι και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα σκούρο καφέ, μοβ ή ακόμα και μαύρο στην πτυχή αυτή για να δημιουργήσετε το βάθος.

Φωτίστε το βλέμμα

Με την βοήθεια ενός illuminator, τονίστε την εσωτερική γωνία, το σημείο κάτω από τα μάτια και εκείνο κάτω από το κόκαλο του φρυδιού. Θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα πίσω από τους φακούς των γυαλιών και δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση με την σκούρα απόχρωση στο τόξο.

Τονίστε την γραμμή του άνω βλεφάρου

Αν και το περίγραμμα του ματιού δείχνει έντονο και πολύ glam, πίσω από τα γυαλιά το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει βαρύ. Χρησιμοποιήστε ένα liner, σύριζα στις βλεφαρίδες μόνο στο πάνω βλέφαρο. Ιδανικά καφέ που δείχνει πιο μαλακό.

Αποφύγετε τα μάτια που μοιάζουν πολύ κοντά μεταξύ τους

Επεκτείνετε την γραμμή του eyeliner προς τα έξω ώστε να δημιουργείται γωνία. Τα περισσότερα γυαλιά είναι φτιαγμένα πιο φαρδιά από τα μάτια, οπότε σας δίνεται η ευκαιρία να σχηματίσετε πιο ανοιχτό το βλέμμα.

Περιποιηθείτε τα φρύδια σας

Τα γυαλιά λειτουργούν ήδη ως πλαίσιο, οπότε καλό είναι τα φρύδια σας να είναι καλοσχηματισμένα. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Απλά γεμίστε με ένα ελαφρύ μολύβι τα κενά.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ